Kantpressoperatör sökes till avancerade maskinpark utanför Malmö

Kantpressoperatör sökes till avancerade maskinpark utanför Malmö

Till tjänsterna söker vi dig med tidigare bakgrund inom verkstadsindustrin. Vi ser att du har arbetat minst ett år som kantpressare och kan programmera och ställa maskinen. Du är inte rädd för att ta i när det behövs. Du behöver även ha goda kunskaper av ritningsläsning och är mycket noggrann. Du är glad, initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande. Vi söker dig som har ett driv att alltid vilja bli bättre, jobba smartare.
Nu söker vi dig som vill jobba som kantpressare.

Arbetsuppgifterna som kantpressare består av att planera, programmera, producera och ställa maskinerna.
Mer info
Kontaktperson Erik Ralvert
Telefon 0708373659
Email Mejla Erik Ralvert
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.isplat.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IS Plåt AB är idag en komplett legotillverkare med 54 anställda och är finns utanför Malmö på Almhaga Gård sydväst om Vellinge.

Vi på IS Plåt är experter på att tillverka i rostfritt stål, allt från den minsta detaljen till den kompletta maskinen.

Som produktionspartner arbetar vi varje dag för att stärka kundernas lönsamhet och konkurrenskraft. Det är av yttersta vikt för oss på IS Plåt att vara kompetensmässigt ledande inom vårt arbetsområde. Du får tillgång till den modernaste maskinparken och vi ställer alltid höga krav på kvalité och leveransprecision. Vi har stor erfarenhet av komplicerade detaljer som; laserskärs, kantas, svetsas, fräses och svarvas med snäva toleranser. Med 3000 m2 moderna produktionslokaler och kompetenta medarbetare, har IS Plåt resurser att ta hand om tillverkningsuppdrag av varierande svårighetsgrad.