Servicetekniker till Hydrotech i Vellinge

Servicetekniker till Hydrotech i Vellinge

Hydrotech, en del av Veolia Water Technologies, håller på och utvecklar sin eftermarknadsförsäljning och kommer därför rekrytera en till servicetekniker.

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Hydrotechs kunder runt om i världen men framförallt i Skandinavien. Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas även föreslå åtgärder som kan förbättra kundernas drift samt bedriva merförsäljning ute hos kund.

Eftersom avdelningen är under uppbyggnad kommer du hjälpa till med vårt utvecklingsarbete samt i vår produktion när du inte är ute på serviceuppdrag.

Din bakgrund:

Antingen arbetar du redan idag som servicetekniker inom liknande bransch, alternativ så kanske du arbetar som maskinoperatör eller har någon annan praktisk bakgrund (bilmekaniker, lantbrukare).

Det viktiga för oss är att du har god problemlösningsförmåga och drivs av att självständigt lösa tekniska utmaningar. Du behöver kunna göra dig förstådd i Sverige samt tala god engelska. Kan du något fler språk så är det meriterande. El-kunskap är också meriterande.

Som person behöver du vara utåtriktad och gilla att komma ut och träffa människor runtom i världen. Du har en naturlig läggning för att skapa goda relationer.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med stor frihetsgrad gällande både planering och att hitta rätt lösning ute hos kund. Som servicetekniker hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor vara med och bygga upp vår eftermarknadsavdelning.

Vid frågor om tjänsten var snäll och kontakta oss via careers.se@veolia.com så återkommer vi. För att söka tjänsten skriv in och ladda upp dina uppgifter till höger och klicka "skicka ansökan". Vi kommer inte ta emot ansökningar via mail. Ansök senast 18/11.

Hydrotech, en del av Veolia Water Technologies.

Baserad i Vellinge, Hydrotech utvecklar, tillverkar och marknadsför filter inom vattenreningsområdet. Vi har en världsledande position inom mikrosiltekniken och vårt system används i fler än 8000 installationer världen över. Mikrofiltrering är en teknik som används för att ta bort partiklar från alla typer av flytande vätskor. Hydrotechs filter används för vattenrening inom bland annat dricksvatten, processvatten, fiskodlingar och avloppsverk.

Veolia Water Technologies med expertis och teknologi i världsklass har globalt 9000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 150 anställda.

www.hydrotech.se
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)