Reseadministratör

Reseadministratör

Here We Go Sportresor är en researrangör med säte i Höllviken som tillhandahåller alla typer av resor med fokus på sport och träning. Here We Go Sportresor arbetar med försäljning främst via telefon. För oss är service och expertis vår passion!

Here We Go Sportresor växer och vi söker nu en ett tillskott som kombinerad flygbokningsansvarig och reseadministration. Du skall helst ha arbetat i branschen några år och vilja bli en del av vårt team.

Du kommer att arbeta med administration av bokningar, därför kräver tjänsten att du är noggrann, stresstålig och organiserad. Idag jobbar vi i bokningssystemet Travelize och har du tidigare erfarenhet av systemet är det en bonus. Har du dessutom IATA-licens är det en stor fördel.

Som person är du serviceinriktad och social. Du är en problemlösare som arbetar professionellt och alltid har kundens bästa i fokus.

Tjänsten är på 50 – 100 % beroende på överenskommelse.

Känner du dig motiverad för en ny utmaning? Välkommen att skicka din ansökan till info@herewego.se .

Vi kan tyvärr inte ta emot samtal om tjänsten. Endast skriftliga svar önskas.

Din ansökan önskas senast den 23 november.
Mer info
Email Mejla Here We Go Sport in Sweden AB
Område Vellinge
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.herewego.se
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Here We Go Sport in Sweden grundades 1990. Inledningsvis var det träningsläger för fotbollsklubbar som var den huvudsakliga inriktningen. Allt eftersom har verksamheten utvidgas till att omfatta träningsläger och turneringar även för andra sporter, såsom friidrott, handboll och simning.

Parallellt med detta blev Here We Go en stor aktör inom försäljning av fotbollsresor till alla de stora fotbollsligorna.

2010 etablerades affärsområdet Golf och är idag en av de största arrangörerna av golfresor.

2014 var tiden mogen för att bredda utbudet ytterligare med en satsning på hälsa & fitnessresor under affärsområdet Active.

Here We Go har idag elva anställda och verksamheten är förlagd till huvudkontoret i Höllviken.