Content manager till Golfstore

Content manager till Golfstore

Golfstore befinner sig i en digital transformation och det innebär att vi behöver förstärka marknadsavdelning med en Content manager. Du kommer att ingå i ett starkt team som tillsammans ansvarar för Golfstores, webb, sociala medier etc. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde snarast, placering på vårt servicekontor i Vellinge.

Ditt ansvar
Ditt huvudansvar blir att skapa, publicera och uppdatera innehåll i olika digitala kanaler för att öka trafiken till hemsidan och Golfstores medlemsbutiker.Arbetet innefattar text, ljud, bild, text och/eller filmklipp. Det innebär även ansvar för att följa upp och analysera olika digitala kampanjer/aktiviteter. Samt svara på kommentarer i sociala medier.

Arbetsuppgifter
Skapa content (text, ljud, bild, text och/eller filmklipp) enligt kommunikations- och aktivitetsplan för marknadsföring till:
  • Sociala medier Skapa innehåll till sociala medier
  • Hemsida Skapa innehåll som nyheter, kampanjer, artiklar etc.
  • Intranät Skapa och samordna information till Golfstores medlemmar
  • Nyhetsbrev Skapa relevant och engagerat innehåll
  • Kundundersökningar Skapa och samordna formulär
  • Utbildningar Skapa och samordna utbildningsmaterial
Vid behov kommer du även att hjälpa till med trycksaksproduktion som kataloger, broschyrer, annonser etc, vilket innebär att arbeta efter Golfstores grafiska manual.

Utbildning
En utbildningsbakgrund inom digital marknadsföring är önskvärd och arbetslivserfarenhet inom sociala medier är ett krav.

Program
Vi ser gärna att du har erfarenhet av flera av dessa verktyg; Premier Pro, Audition, After Effects, InDesign, Photoshop, Illustrator, CSS/ HTML5, Wordpress, Typo3, Adobe Acrobate Standard.

Språk
Svenska & engelska. Tyska, danska, norska eller holländska skulle vara extra meriterande.

Din profil
Vi söker dig som älskar att utveckla, skapa och publicera content. Du trivs med att skriva texter och fotografera men även att projektleda inom området. Och du är inte rädd för att själv representera Golfstore i videos som ska publiceras i sociala medier. Kunskap och erfarenhet av golf är inte nödvändigt men ett stort plus. Du bör även ha körkort.

Ansökan
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Marknadschef, Margaretha Bolin på telefon +46 (0)40 42 95 06 eller epost margaretha@golfstore.se.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urval sker löpande så vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Om oss
Ett noga utvalt sortiment. Unik kunskap. Bästa läge, direkt vid banan och konkurrenskraftiga priser. Golfstore är en av Europas största fackhandelskedjor inom golf och har hjälpt spelare att utvecklas sedan 1973. Idag finns över 300 Golfstore-butiker i sex olika länder: Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike och Holland.

I Golfstores butiker säljs allt från klubbor, bollar och bagar till skor och kläder. Vi är en av de största inköparna av golfutrustning i Europa och samarbetar med marknadens ledande leverantörer. Golfstore fungerar som en franchisekedja och är 100% medlemsägt. Bakom varje butik står en PGA-utbildad pro - vår unika kunskap och passion för golfen är en av våra viktigaste styrkor. Läs gärna mer om oss på www.golfstore.se
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)