Produktadministratör med intresse för marknadsföring och teknik till välrenommerat familjeföretag...

Produktadministratör med intresse för marknadsföring och teknik till välrenommerat familjeföretag...

Som ett led i vår fortsatta satsning söker vi en strukturerad Administratör med intresse för marknadsföring som kan stötta organisationen och våra kunder med dokumentation rörande våra produkter. En ny, bred, formbar roll med goda utvecklingsmöjligheter - välkommen in med din ansökan!

Om Rollen
Som vår Produktadministratör tillträder du en helt ny roll i bolaget. Ditt huvudsakliga fokus blir att ansvara för att vi har uppdaterade certifikat, produktdokument, testrapporter och annan produktrelaterad information - detta så att vi kan ta vår redan höga service till nästa nivå. Produktinformationen är central i vårt företag och vår affär - du kommer fungera som spindeln i nätet mellan våra leverantörer, vår säljavdelning och våra kunder. Du stöttar vår säljorganisation med den dokumentering som våra kunder efterfrågar och du har kontakt med våra underleverantörer.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Ansvara och administrera våra certifikat och våra leverantörers testrapporter
 • Leverantörkontakt - ta in priser vid nya projekt och se till att vi har rätt dokumentation
 • Ansvara för att ta hem produktprover från leverantörer
 • Se till så att vi uppfyller producentansvar relaterat miljö för respektive marknad och ansvara för rapportering till El-kretsen och WEEE-Europe
 • Uppdatering av produktinformation på hemsida
 • Uppdatera och ta fram nya produktblad, kataloger och broschyrer i samarbete med extern AD och fotograf
 • Teknisk support mot kunder
Rollen är ny och det finns därför möjlighet anpassa dina arbetsuppgifter ditt ansvar utifrån din erfarenhet. Vi förutsätter att du liksom vi redan från dag ett har som ambition att du succesivt tar och axlar mer ansvar i takt med att du blir varm i kläderna.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Vellinge och du arbetar nära bolagets samtliga anställda, i dagsläget sex till antalet. Du rapporterar till VD.

Vi erbjuder
En bred, fri och varierande roll i ett trevligt gäng som gillar att ha kul på jobbet. Vi tror på att anställa personer som trivs bäst med att ta ansvar och arbeta under frihet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter - särskilt om du i framtiden vill ta ett större ansvar i form exempelvis produktansvar, projektledning, inköp, produktutveckling etc.

Vi kommer vi att ge dig en omfattande introduktion kring våra produkter och vårt företag. Vi kan lära dig det mesta du behöver kunna i din roll men vi är även öppna för att tillsammans med dig titta på externa utbildningar och kurser, allt för att du ska bli lyckosam i rollen.


Din Profil

Vi är ett litet familjeföretag och vi tar stolthet i bolagets familjära känsla. Vårt kontor präglas av öppenhet och prestigelöshet. Det är viktigt för oss att du hjälper till där du behövs bäst för stunden och att du bidrar till såväl den trevliga stämningen som den rådande framåtandan på kontoret.

För oss är det inte viktigaste vad du läst eller vad du jobbat med hittills - för att lyckas behöver du vara en stark administratör och ha ett intresse för teknik, på ett teoretiskt så väl som ett praktiskt plan. Du är en stark problemlösare och du gillar känslan av att hjälpa kunder, men även kolleger. Vidare är du noggrann och strukturerad - du har en stark känsla för kvalitet och gillar att ”ha koll” och att ligga steget före våra kunder och leverantörer. Du får gärna ha ett intresse för design och en känsla för form och funktion.

Kvalifikationer:
 • God erfarenhet av administrativa roller
 • Talar och skriver svenska och engelska utan hinder
 • Intresse för teknik, gärna i kombination med relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med certifikat, testrapporter och annan produktadministration är starkt meriterande men ej ett krav
 • Erfarenhet av marknadsföringsrelaterade uppgifter och ansvar är meriterande - exempelvis bildredigering, online-marknadsföring etc.
 • Erfarenhet av CAD-program och SAP är meriterande men ej ett krav
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2019-04-21. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Louise Vilén, VD Furnco: louise.vilen@furnco.se.


Om Furnco

Furnco är ett familjeägt Vellingeföretag som utvecklar, tillverkar och säljer belysningsprodukter för möbel-, köks- och badrumsbranschen. Vi har levererat innovativa och kostnadseffektiva kvalitetsprodukter i över 35år - vårt varumärke är välkänt i branschen och vi är en stolt leverantör till flera av Europas ledande möbeltillverkare. Besök gärna www.furnco.se för mer information om oss och våra produkter.

bild: Hafa badrum
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Administration, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)