Kantpressare sökes!

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av kantbockning i maskin? Kanske jobbat med Trumph Trubend eller liknande? Då är det dig vi söker till vår nya spännande kund! Vi välkomnar dig till ett härligt företag med 11 erfarna kollegor!
Sök redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara kantning och bockning av plåtar efter kundernas behov. Ibland större och ibland mindre partier. Du kommer att läsa av ritning och programmera efter den med millimeterprecision. Maskinen du ska köra är en Trumpf Trubend 5230.

Din profil

Krav:
  • Vana av ritningsläsning
  • Gymnasieutbildning med teknisk, maskin eller industri-inriktning Alt. Relevant arbetslivserfarenhet
  • Maskinvana av Trumpf Trubend eller liknande maskin för kantbockning
  • Förståelse i Svenska
Villkor

Start: Diskuteras
Ort: Vellinge
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 aug

Om företaget

Vår kund är ett legoföretag som utför arbeten med laserskärning i plåt, rostfritt och aluminium. Allt efter kundens behov och önskemål. Ibland stora partier och ibland små. Ofta i högt tempo där saker ska ut till kund samma dag redan. Vår kund jobbar för att göra sina kunder nöjda och ombesörjer därför ibland även målning, elförzinkning och varmgalvning. Även montering, svetsning och kantning ute på plats kan förekomma.
Vår kund bjuder på en väldigt varierad vardag i ett härligt

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.