Offensiv Säljare till växande företag i Vellinge!

Offensiv Säljare till växande företag i Vellinge!

Vi är ett företag som står inför en spännande tillväxtresa - och till vårt team söker vi nu ytterligare Säljare som vill vara med oss när vi bygger för framtiden.

Om tjänsten

Som Säljare hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst med frihet i ett offensivt företag i tillväxt. I rollen blir ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra relationer med såväl befintliga som nya kunder. Du driver och ansvarar för din egen försäljningsprocess - i praktiken innebär detta att du på egen hand ansvarar för att boka, genomföra och följa upp kundbesök. I det administrativa arbetet har du hjälp av tekniskt erfarna projektledare, allt för att underlätta för dig. Ditt fokus ska vara att tillbringa tid ute hos våra kunder.

Du ingår i ett team och rapporterar direkt till Försäljningschefen. Våra kunder finns i hela Sverige, men ditt huvudsakliga fokus kommer vara södra Sverige.

Vi är ett teknikdrivet företag och vårt sortiment består i huvudsak av kundanpassade lösningar. Din anställning kommer därför inledas med en gedigen introduktion där du lär dig om företaget, våra produkter och marknaden. Det är alltså inte ett krav att du kommer från vår bransch, det är ditt starka driv och kreativitet som säljare som är intressant för oss.

Din profil

Vi vill att du är en person som drivs av utmaningar och utveckling! Du kommer att vara en viktig kugge i vårt arbete med att förbättra och förtydliga försäljningsprocesserna på företaget. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och tydligt affärsfokus, du är strukturerad av naturen och förstår vikten av ordning och reda.

Vi ser framför oss att du är idérik när det kommer till att göra affärer samt att du har en talang för att skapa, vårda och vidareutveckla relationer med kunder. Du har förmågan att se affärsmöjligheter och du är skicklig på att genomföra behovsanalyser - detta så att du på ett effektivt och trovärdigt sätt kan marknadsföra Eltecnos produkter.

Vi har mycket goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och driva försäljning. Ditt driv och din inställning kommer vara avgörande!

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av produktförsäljning (B2B)
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och att på egen hand ansvara för att planera, genomföra och följa upp kundbesök.
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-Körkort
  • Erfarenhet från att arbeta med CRM
Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Du erbjuds fast lön samt tjänstebil. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-03-21. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Pär Skoglund på Mobil: +46 (0)733 42 96 36.

Om Eltecno

Vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 65 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler strax söder om Malmö.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss: www.eltecno.se.
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)