Montör av Elcentraler och LSP-ställverk

Montör av Elcentraler och LSP-ställverk

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du är en del av arbetsteamet inom ställverk. Som montör hos oss kommer du arbeta självständigt såväl som i team beroende på typ av projekt. Arbetet leds av projektledare och arbetsledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där inget projekt är det andra likt och där varje projekt innehåller nya utmaningar för dig och ditt team. Tillsammans jobbar ni med ert projekt från start och hela vägen in i mål.

Även om varje projekt är olika så finns det vissa moment som är återkommande – som montör hos oss innefattar arbetet både mekaniskt och elektriskt montage.

Din profil

Vi söker dig vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Du bör ha god erfarenhet av mekaniskt arbete, plåtbearbetning, elektriskt montage och kabeldragning. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Du är ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Har avslutad gymnasieexamen från Elprogrammet eller stor erfarenhet av el-montage
  • Tidigare monterat ställverk/centraler/automatikskåp
  • Har vana av att montera efter konstruktionsritning, elschema och/eller kretsschema
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montage av ställverk,centraler och/eller automatikskåp - vi har dock goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter, men du måste ha en god el-teknisk grund att bygga på.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast genom att maila ditt CV och personliga brev till Driftchef Thomas Unéus; thomas.uneus@eltecno.se. Du kan även kontakta Thomas för frågor rörande rekryteringsprocessen samt frågor rörande rollen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thomas Uneus
Email Mejla Thomas Uneus
Område Vellinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltecno.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Så här arbetar vi med våra kunder

När våra kunder kontaktar oss får de hjälp av en erfaren säljare. Utifrån deras underlag tar vi fram ett offertförslag till dem. Efter godkännande av offerten tar våra elkonstruktörer/projektledare över projektet och gör kompletta ritningar. Efter att kunden godkänt ritningarna så påbörjas byggnationen av produkterna i våra egna lokaler i Vellinge, söder om Malmö. Innan projektet lämnar våra lokaler utförs en slutkontroll där vi testar alla produkter i en datoriserad testanläggning. Vårt testförfarande är ackrediterat av Intertek, vilka också utför en årlig rutinkontroll hos oss. Nu är produktern på väg ...

Från idé till färdig produkt

Vår produktutvecklingsgrupp gör verklighet av idéer, det är här utvecklingen av nya produkter sker, idén tar form och redan under denna process går Eltecnos produktutvecklingsgrupp igenom om produkten kommer kunna uppfylla gällande standarder och normer. Detta görs redan under första designfasen där produkten ritas upp och granska som 3D ritning och även på efterföljande prototyper som utvecklas. Om produkten klarar de krävande testerna så startas produktionen av produkten och all produktion sker i våra egna lokaler i Vellinge, söder om Malmö.

Det här är vår historia

Eltecno grundades 1993 i en liten lada utanför Skånska Tygelsjö, efter att Magnus Fritiofsson och Håkan Nilsson bestämt sig för att tillsammans starta Eltecno.

Eltecno konstruerade samma år en revolutionerande portabel jordfelsbrytare. Tidigare samma år hade flera tragiska olyckshändelser inträffat som hade kunnat förhindras med hjälp av just en portabel jordfelsbrytare. Den portabla jordfelsbrytaren blev samma år utsedd till Sveriges bästa El- säkerhetsprodukt.

Efter det stora genombrottet med jordfelsbrytaren startade Eltecno tillverkningen av El centraler och år 1997 startade Eltecno även egen tillverkning av plåt, vilket gjorde det möjligt att erbjuda skräddarsydda Elcentraler genom ett unikt multikoncept.

Eltecno uppfann och konstruerade år 2007 El & Multimedia, en innovativ kombinationslösning av El-central och data som presenterades på Elfacksmässa där konceptet gjorde succé. Under tre år var Eltecno ensamma om sitt El & Multimedia system innan andra aktörer presenterade liknade koncept av originalet.

Eltecno idag

Idag är Eltecno en ledande tillverkare på den Svenska elmarknaden med 70 anställda och all produktion sker i egna lokaler i Vellinge, söder om Malmö.