Teknisk orderadministratör / Lageradministratör

Teknisk orderadministratör / Lageradministratör

Vill du arbeta på ett familjeföretag med god stämning och korta beslutsvägar? Denna tjänsten passar dig som tycker om eget ansvar och stor variation i arbetet samt vill vara en del av en arbetsplats som präglas av trevliga kollegor och högt i tak.

Om företagetThomas Frick är sedan 1972 maskinleverantör till den träbearbetande industrin. Deras kunder är tillverkare av kök, badrum, kontorsmöbler, inredning, planmöbler, dörrar och golv. Thomas Fricks framgångsformel bygger på högkvalitativa precisionsmaskiner som kombinerar optimal driftsäkerhet med bästa tänkbara produktivitet. Företaget har idag 22 stycken anställda och de flesta arbetar från kontoret i Vellinge. Företagskulturen präglas av god gemenskap, frihet under ansvar och högt i tak. Thomas Frick representerar tyska Homag Group på den svenska marknaden. Homag Group är världens ledande koncern inom träbearbetning med en total omsättning på 8 miljarder SEK.

ArbetsuppgifterI denna roll får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. En stor del av ditt arbete består av orderhantering inom reservdelar, men du förväntas även genomföra diverse lager- och kontorsgöromål där cirka en fjärdedel av ditt arbete går åt till lagerarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att beställa reservdelar, lagersändningar, hantera in- och utleveranser, tömma containers eller soptunnor samt att se till att lagret är iordningställt. Tunga lyft kan förekomma i arbetet. Thomas Fricks kontor ligger i Vellinge och arbetstiderna är sedvanliga kontorsarbetstider.

Formella krav
  • Teknisk gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med tekniska dokument, så som att utläsa ritningar
  • Erfarenhet av att arbeta med order, lager och fakturering (meriterande)
  • Goda kunskaper i Microsoft Office och Windowsmiljö
  • Erfarenhet av att arbeta med Visma global (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska, engelska och tyska, i både tal och skrift
För att axla rollen som orderhanterare krävs det att du visar prov på stor noggrannhet och struktur i dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att prioritera rätt saker och sätta ramar för ditt arbete. Du är en person som får energi av att hjälpa och stödja såväl kunder som kollegor. Därtill kan du agera snabbt och ser till att saker och ting blir gjort. Du trivs på en arbetsplats med högt tempo där alla hjälps åt för att få arbetet gjort.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Vellinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, administratör, order, offert, orderhantering, support, arkivering, uppföljning, Vellinge, Malmö, Thomas Frick AB, Homag Group, ordermottagning,
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.