Produktionsassistent / labbassistent till framgångsrika Chemotechnique

Produktionsassistent / labbassistent till framgångsrika Chemotechnique

Är du en noggrann och ansvarstagande person som är van att hålla ett högt tempo? Vi söker en strukturerad person som trivs med varierande arbetsuppgifter i en bred roll som produktionsassistent. Chemotechnique är ett världsledande företag som just nu söker nya medarbetare till sin arbetsplats i Vellinge södra industriby.

Om företagetChemotechnique MB Diagnostics är ett familjeägt företag i läkemedelsbranschen som grundades 1981. Chemotechnique har en världsledande position inom tillverkning och försäljning av produkter för diagnostik av kontaktallergi. Chemotechnique's produkter säljs i runt 100 länder och riktar sig till hudläkare och allergologer.

ArbetsuppgifterI rollen som produktionsassistent är du delaktig i hela produktionsprocessen och ansvarar för flera olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att fylla och paketera produkter, mala och sikta kemiska råvaror, till att blanda lösningar och pulver till testberedningar för allergidiagnostik. Arbetet sker antingen manuellt eller via högteknologisk automatiserad utrustning. Därtill kan arbetsuppgifterna bestå av att sila produkten för att slutligen etikettmärka flaskor eller sprutor i en automatiserad maskin. I och med att arbetet innefattar hantering av läkemedel förekommer strikta manualer och rutiner som noggrant ska efterföljas enligt GMP kvalitetssystem. Allt arbete dokumenteras och loggas för att säkerställa att samtliga steg i processen genomförs på rätt sätt. Arbetsuppgifterna möjliggör en stor variation där ena dagen kan bestå av förberedning och siktning medan andra dagen kan innefatta fyllningsarbete. Kringliggande uppgifter kan exempelvis vara städning eller diskning i laboratoriet för att säkerställa en ren och kvalitetssäker produktionsmiljö.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom naturvetenskaplig eller teknisk linje
  • Tidigare erfarenhet av produktion/labbmiljö (läkemedel/livsmedel)
  • GMP-utbildad (mycket meriterande)
  • Svenska och engelska flytande, i tal och skrift är ett baskrav
Vi söker dig som har förmågan att utföra dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat. Därtill ser vi gärna att du är lösningsinriktad, flexibel och trivs med att dokumentera. Du är utöver det en ödmjuk och social person som gärna hjälper till där det behövs. Vidare ska du även ha ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägelsetid
Plats: Vellinge (utanför Malmö)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: labb, labbassistent, kemi, laboratorieassistent, forskning, assistent, tillverkning, produktionsassistent, heltid, produktutveckling, laborant, struktur, analys, dokumentering, testning, tester, Vellinge, Malmö, läkemedelsassistent, läkemedel
Mer info

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.