Däckmontör till Däckcenter Vellinge!

Däckmontör till Däckcenter Vellinge!

Letar du efter nya utmaningar på ett företag i framkant där du får vara med och påverka verksamheten? Då har Däckcenter Vellinge tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Däckmontör hos Däck center Vellinge kommer du att tillhöra avdelning för tunga fordon där dina arbetsuppgifter kommer att innehålla montering och reparationer av däck till bland annat lastbilar och traktorer där du också kommer att åka ut på service till kunder. Du kommer även att ta emot kunder, skriva arbetsorder samt ta emot varor och skriva följesedlar. Utöver detta är du behjälplig på personbilssidan när behov finns, framför allt under högsäsong. Du kommer att ingå i ett team som präglas av positivitet och teamkänsla.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 07.45-17.00. Var sjunde vecka ingår jour.

Som Däckmontör kommer du att få en anställning direkt hos Däck center i Vellinge. Tjänsten är på heltid och har start omgående enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en fysisk roll där du får ta egna initiativ och driva ditt arbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som däckmontör men det viktigaste är ditt intresse för teknik och/eller mekanik samt din nyfikenhet för att lära dig.

Vidare ser vi att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har en hög servicekänsla och trivs med kundkontakt. Som person är du praktiskt lagd och rädds inte att hugga i där det behövs. Då det stundtals är ett högt tempo har du förmågan att hålla fokus och prioritera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort, C-körkort är meriterande
  • Svenska i tal och skift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.OIander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Däckmontör, Däck, Fordon, Montör, Däck Center i Vellinge, Mekanik, Teknik, Service, Vellinge, Malmö, Adecco, Fordonsindustrin
Mer info
Område Vellinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.