Utbildare inom Fordonsteknik till Yrkesakademin i Växjö

Utbildare inom Fordonsteknik till Yrkesakademin i Växjö

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare hos oss på YrkesAkademin får du ett varierande arbete. Du kommer att självständigt planera, organisera och genomföra fordonskurser för bil, lastbil och buss. Våra kurser är både praktiska och teoretiska. Vidare kommer du att vara ute hos våra befintliga kunder och besöka elever som har praktik till att träffa företag som vill samarbeta med oss.

För att matcha rollen har du en relevant teknisk bakgrund. Vi ser att du har några års erfarenhet från arbete med bilar, lastbilar eller buss. Har du också tidigare arbetat med att utbilda eller handleda andra inom fordonsmekanik ser vi detta som högt meriterande.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är flexibel, ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god pedagogisk förmåga. Du är dessutom en god kommunikatör med ett genuint intresse för att handleda, vilket kommer väl till pass i en roll som innefattar många kontaktytor. Vidare har du också goda dator och systemkunskaper. B-kör kort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder din en rolig tjänst med stor frihet under ansvar. Detta är en heltidstjänst med kontorstider måndag till fredag och start är så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Maria Abrahamsson, 0707 89 85 81. Interjuver ser löpande, låter detta intressant, skicka in din ansökning redan i dag
Mer info
Kontaktperson Maria Abrahamsson
Telefon 0707898581
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YrkesAkademin bildades 1997 och vi är idag en stor leverantör av yrkesutbildning för vuxna. Vi utbildar för yrkeskompetens inom bland annat transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner samt bedriver utbildning på uppdrag av statliga myndigheter och kommuner.

Hos oss på YrkesAkademin möter du människor som är intresserade, engagerade och som brinner för sin verksamhet. Vi söker nu en ny kollega till vårt utbildningscenter i Malmö som vill vara med och förse fordonsbranschen med nya framtida medarbetare. Här kommer du att utgöra en del av vårt tekniska utbildningsteam med inriktning bil, lastbilar och buss.