Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik?
Brinner du för förnyelsebar energi och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete? Söker du efter ett jobb hos världens grönaste företag med möjlighet till personlig utveckling?
Då kanske du är vår nya tekniker i Åseda!

Region NCE > SBU NCE Service > Unscheduled - Södra Götaland

Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö såväl som lager runtom i länderna.

Service Nordics ansvarar för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vestas Northern and Central Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.

Ansvarsområden
Just nu söker vi servicetekniker till Åseda, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av vindkraftverk i området. Vi söker dig med positiv attityd som tycker om att arbeta i team. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta säkerhet och kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
 • Felsökning, reparation, service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
 • Kundkontakt med ägare kring kommande service och tydlig rapportering av utförda åtgärder
 • Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager
 • Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, Salesforce
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
 • Utbildning inom el eller mekanik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena
 • God allmän datorvana
 • Du är en problemlösare
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande arbete är meriterande
 • B Körkort
Personliga egenskaper
Tjänsten innebär resande med övernattningar för olika vidareutbildningar samt assistans i andra områden. För denna tjänst måste du vara flexibel vad det gäller resor och arbetstider. Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning, vilket utförs under rekryteringsprocessen.

Intresse och arbetsvilja:
 • Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad
 • Du är lösningsorienterad, driven, strukturerad och kan arbeta självständigt
 • Då arbete sker på hög höjd krävs det att du har god kroppsfysik
 • Du har ett högt säkerhetstänk
Vi erbjuder
Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och förmåner, så som friskvårdsbidrag och snabb tillgång till specialiserad sjukvård, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram.

Övrig information
Tjänsten utgår från vårt lager i Åseda.
Sista ansökningsdag är 14 juni 2023. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande, så vänta inte med din. För ytterligare information kan du kontakta Team Leder Johanna Elvklint (46) 07 331 36 082.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

About Vestas

Vestas is the energy industry's global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with more than 101 GW of wind turbines in 80 countries, we have installed more wind power than anyone else.

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled more than 86 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions.

Together with our customers, Vestas' more than 24,600 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare