Montör / El installatör
Växjö 

Vi söker nu dig som är nyfiken och villig att lära dig arbetet som montör från grunden. Är du tekniskt intresserad och av naturen en problemlösare? Kan du tänka dig att jobba utomhus i alla väder året om och är inte höjdrädd? Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder
Ett varierat och roligt arbete som montör med stor frihet under ansvar. Vi är ett gäng prestigelösa medarbetare som bryr sig om både andra och varandra. Här får du utvecklingsmöjligheter genom både intern och extern utbildning. 

Det finns en TANKE bakom våra värdeord, som är: Trygga, Ansvarstagande, Noggranna, Kompetenta och Engagerade.

Arbetstiderna är vardagar kl 7-16, där övertid förekommer under högsäsong. 25 dagars semester + 6 dagar ATF som förläggs mellan jul- och trettonhelg. Kollektivavtal finns med IF-Metall.

Arbetsuppgifter
Som montör hos oss arbetar du tidvis i par med en kollega men också enskilt i nära samarbete med säljarna och kundtjänst. Vi monterar både utvändiga och invändiga solskydd. Det kan vara hos privatpersoner, företag eller i ett projekt till ett byggföretag som bygger te.x. en ny skola. Vi rör oss i huvudsak runt Växjö med en 5-6 mils radie, men vissa projekt kan vara längre bort och det kan då förekomma övernattning på den orten.

Du kommer utgå ifrån Gransholm som ligger 1,5 mil söder om Växjö, där vi sedan 1 år tillbaka har vår produktion. Det är en härlig miljö vid Helige å med vacker natur inpå knutarna. Vi har kontor och showroom/butik i Växjö, som också är en knutpunkt för montörerna. 

Krav
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du som söker är en händig, driven och serviceinriktad person. Vi vill att du utför ett högt kvalitetsmässigt arbete på ett strukturerat och ordningsamt sätt. 

Vi ser även att du har/är:

  • Noggrann och prestigelös
  • God fysik
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Intresse för teknik
  • Van vid kundkontakt
  • B-körkort med utökad behörighet för tungt släp
  • Liftkort
  • Auktorisation B 

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Vid frågor kontakta: Lena Broström på telefon: +46 (0) 470 32 40 80

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Växjö Markisfabrik har lång erfarenhet och en stor kunskap om tillverkning och rådgivning inom solavskärmning. Vi har många års erfarenhet där vi hjälpt både privatpersoner och företag att skapa ett behagligt ljus och en skön temperatur till deras lokaler i Växjö och närliggande kommuner (Alvesta, Tingsryd, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Lessebo, Älmhult m.fl). I vår egen fabrik och sömnadsavdelning tillverkar vi skräddarsydda solskydd dagligen.

Läs mer om oss på: www.vaxjomarkisfabrik.se

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.