Hoppa till innehåll

Växjö Elmontage söker medarbetare

Är du elektriker i Växjöregionen och söker nya utmaningar?

SLUTA SCROLLA! Titta hit!

2024 är säkrat och vi vill utöka vårt service- och entreprenadteam med nya medarbetare.
Vi har säkrat samtliga stora ramavtal i Växjö och bl.a. ett av Växjös största projekt vilket ger oss en stabil grund många år framöver. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kan bolla idéer med dina kollegor. Dessutom har vi kul på jobbet!

Vi söker:
  • Serviceelektriker i Växjö, Alvesta och Lessebo
  • Entreprenadelektriker
  • Elektriker med fokus på el för styr och process
Som serviceelektriker kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos våra kunder som består av allt från privat- till industri- och avtalskunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag vilket uppskattas.

Som entreprenadelektriker får du arbeta i ett företag där vi tillsammans tar ansvar för stora projekt som innefattar allt från bostäder till kontor, industri, skolor och projekt i sjukhusmiljö. Du kommer att arbeta i direkt samarbete med projektledare/ledande montör.

Som elektriker med fokus på el för styr kommer du främst arbeta mot våra projekt, ramavtals- samt industrikunder. Arbetet kommer utföras i direkt samarbete med projektledare och tillsammans med partners.

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort.
Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och att vara lösningsorienterad.

Vi tror att du är en engagerad, nyfiken och social person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i ett elteknikbolag med bra förutsättningar. Som person är du lyhörd, ödmjuk, flexibel samt värderar respekt för andra och är ansvarstagande.

Som anställd hos Växjö Elmontage ger vi dig möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då processen är löpande.
Växjö Elmontage AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Växjö Elmontage AB grundades 1996 och har sedan dess utfört alla förekommande installationer inom el/tele och data i Växjö, Lessebo och Alvesta.

Med oss får ni en elinstallatör som levererar tjänster av god kvalitet och håller en hög servicenivå. Som en lokal och privatägd aktör kan vi också erbjuda ett fördelaktigt prisläge.
2022 förvärvades en majoritet i Energistyret i Kronoberg AB för att kunna styrka vår kompetens inom fastighetsautomation och samordning.
Vår ambition är att vara en elfirma för alla i regionen. Vi utför elinstallationer och service på en cirka fem mils omkrets från Växjö. Våra kunder är företagskunder, kommun, landsting och privatpersoner. Ingen kund är för stor eller för liten.

Med en bra gemenskap och att alla strävar mot samma mål gör att vi alltig utför ett bra arbete och vi är en samarbetspartner som våra kunder alltid kan räkna med.
Att få service från Växjö Elmontage är aldrig långt borta. Oavsett om vi behövs i Växjö, Tingsryd, Lessebo, Hovmantorp, Alvesta etc har vi en servicetekniker stationerad på orten. Huvudkontoret ligger på Systratorpsvägen 12 i Växjö och våra två filialkontor ligger i Alvesta och Lessebo.

Vår strävan är att alltid skapa en personlig kontakt med våra kunder. Hos oss ska ni i möjligaste mån alltid ha samma servicetekniker som sköter er anläggning och som känner till era behov.Kapaciteten och koordineringen av våra servicetekniker gör att vi kan vara väldigt flexibla och vi stannar kvar tills arbetet är slutfört.

Vår strävan är att alltid skapa en personlig kontakt med våra kunder. Hos oss ska ni i möjligaste mån alltid ha samma servicetekniker som sköter er anläggning och som känner till era behov.
En stor del av vår verksamhet består av entreprenadjobb. Vi har kapacitet att ta oss an de mest komplexa projekten. Bland våra entreprenadkunder finns företag, industrier, kommuner och landsting.

Vi kan projektera hela er installation och hanterar alla förekommande system inom el, tele, data och larm. Vi har all kompetens inom företaget och ni behöver inte anlita någon kompletterande installatör. Allt ni behöver är en enda kontaktperson hos oss.

Vid entreprenadjobb fäster vi stor vikt på vad kunden vill uppnå med sin installation. Ofta är det många beslut som ska fattas på vägen. Vi går tillsammans med kunden igenom hela installationen. Utifrån kundens önskemål ger vi förslag på vad som är viktigt att tänka på. I slutänden får ni den installation ni önskar och vi får förhoppningsvis en nöjd kund.
http://www.vaxjoelmontage.se

Liknande Jobb