Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Klinisk personal till TeamOlmeds klinik i Växjö/Ljungby

Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Vi söker nu efter Klinisk personal till vår klinik i Växjö/Ljungby. Vi tillhör Region Kronoberg som i dagsläget består av totalt cirka 16 medarbetare. Genom vårt avtal med Region Kronoberg förser vi länets invånare med ortopedteknisk service. På kliniken i Växjö driver vi även butiksverksamhet som riktar sig mot den växande privatfinansierade vården där vi erbjuder skor, inlägg och ortoser.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot patienter, göra analyser och förskriva hjälpmedel. Det kommer att vara allt från skor & inlägg till ortoser och proteser beroende på dina förkunskaper och intressen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Du kommer att få gedigen introduktion i TeamOlmeds arbetssätt som anpassas efter dina förkunskaper.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad ortopedingenjör, podiater, fotortist, skotekniker eller har annan klinisk kompetens av att arbeta med rehabilitering. Du har god datorvana och har goda språkkunskaper i svenska. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av vården och/eller att arbeta kliniskt. Som podiater eller fotortist är målinriktning i första hand skor & inlägg. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation och att du gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder personlig utveckling och kompetensutveckling både lokalt på kliniken och inom TeamOlmed Akademi. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
1 heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
1 heltid, vikariat med start sommaren 2023 fram till och med sommaren 2024 med möjlighet till förlängning.

Placering Växjö och/eller Ljungby. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Vaxj-Sweden/Ortopedingenjr-TeamOlmed-Vxj_REQ-2184

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2023-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare