Hoppa till innehåll

Är du vår nya Servicetekniker till Sweden Recycling?

Är du vår nya Servicetekniker till Sweden Recycling?
Gillar du att resa i Sverige och ger det lilla extra när det kommer till att leverera god service?

Har du tidigare jobbat som chaufför och är lite händig? Vill du vara en del av att jobba med hållbarhet och minska tungmetaller i våra vattendrag?

Då har vi en tjänst för dig!

Vad vi erbjuder dig
  • fyra dagars arbetsvecka
  • ett härligt gäng kollegor att samarbeta med
  • kollektivavtal (IF Metall)
  • friskvård och hälsoinspiration
  • årlig kick-off
  • möjligheter att växa i en internationell organisation
Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi en ny kollega till vårt serviceteam för att arbeta med rörsaneringar och miljöservice i hela Sverige. I din roll kommer du att utföra inspektioner och funktionskontroller av tandläkarklinikers sugsystem, spolning av kontaminerade avloppsrör samt sköta kategorisering och sortering av farligt avfall som sedan transporteras som farligt avfall eller farligt gods.

Arbetet i fält är självständigt men du ingår i ett team med erfarna kollegor. Våra kunder finns i hela Sverige varför övernattningar på annan ort sker regelbundet och kan bli upp till tre dagar per arbetsvecka.
Hos oss arbetar du 40 timmar/vecka men lite längre dagar måndag till torsdag (kl. 07:00- 18:00) vilket innebär att du är helt ledig på fredagar. Vi söker dig som gillar att ta det ansvar som en fri arbetsroll innebär. Tjänsten utgår från Växjö.

Din profil
Som person är du serviceminded och brinner för att ge service till kund. Du är pålitlig och noggrann samt har lätt för att samarbeta och passa tider. Du uppskattar ordning och reda.

Du har förmågan att ta egna initiativ när det krävs. En positiv attityd och hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Arbetet kan innebära lyft och långa resor i lastbil, så du bör vara i god fysisk form.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen, är praktiskt lagd och är van att arbeta med digitala arbetsredskap.
Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med transport av farligt avfall eller har erfarenhet av att ha jobbat med vatten och rör. C-körkort är meriterande.

Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din skriftliga ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Servicechef Åsa Lännstrand på mejladress: asa.lannstrand@rentokil-initial.com och märk din ansökan "Servicetekniker".

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
SRAB kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.
Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekrytering/bemanning. Läs mer på http://www.swedenrecycling.se

Välkommen med din ansökan!
Sweden Recycling logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sweden Recycling med huvudkontor i Spånga är specialiserat på miljöfrågor och omhändertagande av farligt avfall inom tandvården. I 40 år har vi varit tandvårdens certifierade samarbetspartner gällande trygga, pålitliga lösningar och hållbart miljöarbete.
Sedan 2010 har Sweden Recycling varit en del av tyska medentex-gruppen och vi driver den svenska marknaden från våra kontor i Spånga och Växjö. Sweden Recycling är en del av
Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 58 000 medarbetare i fler än 60 länder runtom i världen. Utöver Sweden Recycling består Rentokil Initial av ett antal olika divisioner som bl.a. Skadedjurskontroll och växtinredning. I Sverige är vi totalt ca 450 medarbetare, och i Sweden recycling ca 20 medarbetare, fördelade på våra kontor i Växjö och Stockholm.

Vi jobbar efter våra fyra värderord, service, relationer, teamwork och ansvar. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Falun
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Umeå
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Älmhult
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Växjö
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Alvesta
Teknik & Ingenjör
Företagslogga