Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för extrajobb hos en av våra stora kunder i Växjö!

Har du truckkort med behörighet B4 och vill jobba extra på ett lager? Söker du ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en härlig arbetsplats? Är du även studerande eller har en deltidstjänst på minst 50%? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till vår väletablerade kund strax utanför Växjö söker vi nu dig som gärna arbetar fysiskt i ett aktivt arbete med truckkörning samt orderplockning. I rollen får du arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna initiativ.

Arbetet är förlagt på vardagar, måndag-fredag mellan kl. 10-19, och du jobbar antingen heldag eller eftermiddag. Ibland innebär anställningen att extrapass dyker upp och därmed kan inhopp med kort varsel också förekomma.

Vi ser gärna att du vill och kan jobba mycket under sommaren också!

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med din tillgänglighet. I den mån det går så ser vi gärna att du kan arbeta hela pass, men eftermiddagar går också bra. Vidare ser vi gärna att du som söker har möjlighet att arbeta minst 3 pass i veckan under terminerna.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% under terminerna. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Krav för tjänsten är följande:
- Du har truckkort med minst B-4 behörighet.
- Erfarenhet av att köra truck
- Du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel utöver ditt schema.
- Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.
- Företaget är beläget i utkanten av Växjö och därför ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!

Sökord: Truckförare, Lagerarbetare, Terminalarbetare, Extrajobb, Växjö

Sökord: Truckförare, Lagerarbetare, Terminalarbetare, Extrajobb, Växjö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare