Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för extrajobb under kommande högsäsong hos Postnord i Växjö

Ansök nu
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier, och vill jobba extra under kommande månader? Är du dessutom en person med vilja, driv och engagemang? Då har vi den perfekta chansen för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter nya drivna medarbetare som vill ha ett extrajobb som brevsorterare till en av våra välkända kunder i Växjö. Arbetet kommer framför allt att innefatta sortering av brev och varubrev på en HUB/terminal.

Arbetet är mestadels förlagt under vardags eftermiddagar, ca. 15:00-19.00 och passen är i regel 3-5 timmar långa. Men det kan även förekomma pass under förmiddagar, mellan ca. 7.00-12.00. Under studietiden ser vi att du kan arbeta minst 3 pass veckan, och under ledighet gärna mer.

Då arbetsplatsen är belägen i utkanten av Växjö (Öjaby) är det en fördel om du bor i närheten eller har B-körkort samt tillgång till bil.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Du har möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Är du studerande ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier.

Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort. Som person har du en positiv inställning, är framåt, driftig och arbetsvillig. Du har god fysik och klarar av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo. Du är även noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer och siffror. Det är även krav att du talar samt skriver flytande svenska, då kommunikationen är väldigt viktigt på arbetsplatsen!

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Om arbetsgivaren:

Postnords Brevterminal i Växjö utgör en central knutpunkt för brevhantering i regionen. Här samlas och sorteras brev och varubrev med noggrannhet och effektivitet. Brevterminalen är en viktig del av Postnords nätverk och spelar en nyckelroll i säkerställandet av smidig brevhantering, speciellt under julperioden och högsäsongen. Det dedikerade teamet och moderna faciliteterna är redo att möta den ökade efterfrågan och säkerställa snabb och pålitlig leverans av brev och paket till kunderna

Sökord: Brevsortering, Terminalarbetare, Student, Postnord, Växjö

Sökord: Brevsortering, Terminalarbetare, Student, Postnord, Växjö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare