Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Stark medarbetare sökes för kommande däckbytessäsong!

Ansök nu
Är du en driven och pålitlig person som brinner för bilar och service? Vi söker nu en engagerade konsult som vill hjälpa Däckia under den kommande höst- och vintersäsongen, från mitten av oktober till slutet av november.

Information om uppdraget:

Däckia är en etablerad bilverkstad som värnar om kvalitet och kundnöjdhet. Deras team är dedikerat till att erbjuda enastående service och expertråd när det gäller däck och underhåll av fordon. Nu söker vi en temporär medarbetare som kan hjälpa dem att hantera den ökade efterfrågan på däckbyten inför vintersäsongen.

Som konsult hos Däckia kommer dina huvudsakliga uppgifter att inkludera:
- Hantering och förvaring av däck
- Balansering och lufttrycksjustering av däck
- Hantering av kundförfrågningar och bokningar
- Att arbeta i enlighet med våra höga kvalitetsstandarder och säkerhetsföreskrifter

Vi erbjuder:
- En tillfällig anställning under högsäsongen
- Möjligheten att arbeta i ett dedikerat och erfaret team
- Erfarenhet och kunskap inom bilservice och däckhantering
- Konkurrenskraftig lön

Om du är redo att ta dig an en spännande och utmanande roll inom däckhantering och service, ser vi fram emot att höra från dig!

Var med i Däckias arbete mot att göra säsongen säkrare för deras kunder genom proffsiga däckbyten och utmärkt service!

Detta söker vi:

Vi förväntar oss att du:
- Är noggrann och har öga för detaljer
- Kan arbeta självständigt och effektivt
- Är serviceinriktad och har en positiv attityd gentemot kunder
- Har grundläggande kunskap om bilar och däck
- Gillar fysiska arbeten

Om arbetsgivaren:

Däckia är din pålitliga partner när det gäller däck och fordonservice i Växjö. Med en stark förankring i lokalsamhället har dem sedan starten varit dedikerade till att leverera högkvalitativ service och expertis när det kommer till däckhantering och underhåll av fordon. Deras erfarna personal är välutbildad och passionerad när det gäller bilar och däck, och vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen.

Däckia erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive däckbyten, balansering, lufttrycksjustering och mer. Deras mål är att hålla din bil säker och redo för alla säsonger. Dem strävar efter att skapa en personlig och vänlig atmosfär där våra kunder kan känna sig välkomna och förtroendeingivande när de lämnar över sina fordon i våra händer.

Sökord: Däckia, Växjö, Uppdrag, Heltid

Sökord: Däckia, Växjö, Uppdrag, Heltid
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare