Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spontanansökan för truckförare i Växjö

Vi söker nu dig inför kommande uppdrag som truckförare. Är du pigg och glad med erfarenhet av att köra truck? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lossning med truck samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är att du som söker har erfarenhet av att köra truck och du har truckbehörigheterna A1-A4, meriterande med B1-B4. Arbetstiderna kan variera och kan vara förlagda både dagtid samt kvällar och nätter, måndag-fredag.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera med annan ahs. Krav på tillgänglighet är två till tre pass i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbetare och / eller truckkörning är det meriterande. Kravet från vår sida är att du har möjlighet att jobba två till tre pass i veckan.

Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom tjänsten kommer att tillsättas löpande.

Sökord: Truckförare, Lagerarbetare, Extrajobb

Sökord: Truckförare, Lagerarbetare, Extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare