Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spännande möjlighet: Bli en del av DHL som kundservicemedarbetare!

Ansök nu
Önskar du att vara en del av ett välkänt företag med stort fokus på personalutveckling? Just nu letar vi efter flera Customer Service Advisors/Kundservicemedarbetare till DHL Freight i Växjö!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill bli en värdefull medlem i DHL Freight's Frontline-avdelning, där ett omfattande team väntar på att välkomna dig. Som Kundservicemedarbetare kommer du att hantera kundinteraktioner huvudsakligen genom telefon, e-post och chatt, både med företagskunder och privatpersoner. Du kommer snabbt att bemästra olika system för att kunna erbjuda kunderna optimal support och snabba lösningar.

Företaget präglas av en stark samhörighet i teamet, där kollegor stöttar varandra och tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Är du redo att ansluta dig till en arbetsplats där trivsel är en grundsten och där din personliga och professionella utveckling främjas? DHL har erhållit TOP Employer-certifiering, vilket bekräftar deras åtagande för enastående arbetsförhållanden och medarbetarutveckling.

Anställningen inleds den 2:e Oktober 2023 och är en heltidstjänst förlagd i Växjö. Arbetsdagen varierar mellan kl. 8.00-18.00 på vardagar.

Initiera din anställningsresa genom StudentConsulting, med möjlighet att övergå till en direkt anställning hos DHL och öppna dörren till en spännande framtid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete eller har tidigare arbetat inom kundservice. Din goda datorvana och förmåga att hantera olika system, samt att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, är avgörande för denna roll. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift, och har en gymnasial utbildning.

Ditt personliga engagemang, positiva inställning och lagspelarmentalitet definierar dig. Att sätta kundens behov främst är naturligt för dig, och du visar empati för andra människors behov. Din strukturerade arbetsstil möjliggör effektivitet, och du har en unik förmåga att identifiera lösningar istället för att fastna i problem.

Är du redo att vara med på den här spännande resan? Tveka inte att söka tjänsten redan idag, då vi genomför rekryteringsprocessen löpande. Observera att videointervjuer kan ingå som en del av urvalsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan och ta det första steget mot en ny och givande utmaning!

Om arbetsgivaren:

DHL Freight:s Kundservice i Växjö ansvarar för all kundservice gällande deras Inrikes produkter. De är ca 140 medarbetare som arbetar på Smedjegatan 12. DHL hanterar förfrågningar som avser både före, under och efter transport främst via telefon, men även via mail och chatt från kunder och mottagare belägna i hela Sverige. För oss är tillgänglighet och kundbemötande viktigt för man ska kunna leverera en positiv kundupplevelse. Därför är kundfokus samt ditt engagemang som medarbetare oerhört viktigt!

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, Kundservice, Heltid, Växjö

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, Kundservice, Heltid, Växjö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare