Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spännande karriärmöjlighet som säljare i Växjö!

Ansök nu
Är du en driven och entusiastisk individ med ett brinnande intresse för sälj? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning deras nya säljintresserade medarbetare. Arbetet är på heltid, måndag- fredag med förväntad start i mitten på oktober. Arbetsplatsen är belagd i Växjö och vi söker nu deras nya lösningsorienterade och prestigelösa arbetare till företagets säljteam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp nya potentiella konsumenter samt merförsäljning till befintliga kunder.

Du kommer att anställas direkt av kund, som i denna annonsen valt att hålla sig anonym. Du kommer under rekryteringsprocessen informeras kring vilket företaget är, men vi uppskattar att detta förblir anonymt under hela vår rekrytering. Vi tillämpar löpande urval och tillsättningar.

Detta söker vi:

Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett stort intresse för försäljning. Vi söker dig som har minst ett halvårs erfarenhet av försäljning via telefon. Du är även bekväm med att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Låter detta som en roll för dig? sök idag!

Om arbetsgivaren:

Samarbetspartnern har i denna annonseringen valt att förbli anonyma. Du som kandidat kommer självklart upplysas om företaget i din rekryteringsprocess.

Sökord: Heltid, Telefonförsäljare, Tillsvidareanställning, Växjö, Säljare

Sökord: Heltid, Telefonförsäljare, Tillsvidareanställning, Växjö, Säljare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare