Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Konsulter sökes för kommande extra-/sommarjobb i Växjö!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning (såsom långsiktiga studier, deltidsjobb på 50+ %, egen verksamhet eller pensionär) och söker ett extrajobb? Sök hit!

Information om uppdraget:

Vi söker nu konsulter inför kommande behov för extrajobb. Just denna annons är riktad mot dig som kan & vill jobba extra inom lokalvård i Växjö.

Arbetet är varierat, där du bestämmer när du kan & vill jobba - däremot ställs ett tillgänglighetskrav på minst 2 vardagar i veckan! Vi behöver därför personer som är flexibla och har en lösningsorienterad inställning.

För att vara lämplig för detta uppdrag krävs det att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Positivt med intresse för & möjlighet till sommarjobb!

Detta söker vi:

* Du studerar, arbetar på minst 50% eller har egen verksamhet och kan hoppa in extra när det behövs.
* Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
* B-Körkort.

Vid god prestation finns möjlighet till fortsatt arbete även under sommaren.
Bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.

Sökord: Behovsanställning, Sommarjobb, Växjö, Studentconsulting, Extrajobb

Sökord: Behovsanställning, Sommarjobb, Växjö, Studentconsulting, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com