Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Jobba extra inom bemanning och rekrytering i Växjö!

Ansök nu
Vi söker nu en personaladministratör som vill stötta oss i vårt dagliga arbete. Vi söker dig som studerar med minst 1,5 år kvar av dina studier och som vill utveckla dina kunskaper kring rekrytering och bemanning!

Information om uppdraget:

Urval av förekommande arbetsuppgifter:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, gruppintervjuer samt referenstagning
- Intervjuer
- Gruppaktiviteter och seminarium
- Arbetsmarknadsaktiviteter ex. deltagande på mässor mm
- Schemaläggning av konsulter
- Telefonkontakt med konsulter

Tjänsten är en timanställning och vi vill att du är tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan under terminerna. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp också variera från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Arbetstiderna kommer vara förlagda måndag - fredag mellan 08.00 och 17.00. För rätt person finns även möjlighet att ingå i vår bemanningsjour under kväll, natt och helg.

För rätt person finns goda möjligheter till utveckling i rollen och bolaget, vi söker därför dig som har höga ambitioner och en långsiktig strävan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 2 dagar i veckan under terminerna, vid behov.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen sällan är den andra lik. För att passa i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att få saker gjort. Att ge service i världsklass i allt du gör är en självklarhet för dig!

Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sökord: HR, Personal, Rekrytering, Bemanning, Extrajobb

Sökord: HR, Personal, Rekrytering, Bemanning, Extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare