Drivna medarbetare sökes åt ICA Försäkring i Växjö

Drivna medarbetare sökes åt ICA Försäkring i Växjö

Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som försäkringsrådgivare till teamet inom Outbound får du möjlighet att hjälpa kunder med deras försäkringsärenden via utgående samtal.
Samtalen består av kontakt med ICAs befintliga kunder med ambitionen att hjälpa kunderna med ett komplett försäkringsskydd och jämföra deras försäkringar.
Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till sitt ICA-medlemskap.


ICA Försäkringar har funnits i Växjö i fem år och söker nu efter flera drivna kollegor som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Du kommer att vara en del av ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du kommer att får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring.

Arbetstiderna är fördelade måndag-fredag mellan kl. 13.00-17.30. Du har en anställningsgrad på 58% med en konkurrenskraftig fast lön samt provision.

Startdatum för tjänsten är 20:e Mars

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, säljare, butiksmedarbetare eller motsvarande.
* Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning.
* Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
* Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
* Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
* Du går till jobbet med stort engagemang och driv
* Du har minst gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.

Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Tveka inte och sök redan idag! Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA på vår karriärssida:
https://karriar.icagruppen.se/se/sv/livet-pa-ica/

Sökord: Försäkring, Försäkringsrådgivare, Extrajobb

Sökord: Försäkring, Försäkringsrådgivare, Extrajobb
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se