Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes för kommande behov i Växjö!

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du C-kort samt YKB och vill arbeta på en arbetsplats som gör skillnad? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Inför kommande samarbete detta år letar vi åt kunds räkning efter deras nya och pigga chaufförer.

Arbetet kommer innebära självständigt och varierande arbete, där du kommer ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor.
Företaget värdesätter sin personal högt och prioriterar därför din trivsel med kollegor och arbetet. Därför erbjuds samtliga nya kollegor också ett introduktionsprogram för att säkerställa så att du har rätt förutsättningar. Som medarbetare hos kund får du möjlighet att inspireras och känna en stolthet över att arbeta med viktiga frågor. Trygghet, engagemang och nytänkande är deras ledord.

Detta söker vi:

Vi ser att du har C behörighet och giltigt YKB. ADR är självfallet meriterande. Som medarbetare hos kund är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Detta arbete passar dig som gillar att snacka med kunder och branschkollegor - då en stor del av arbetet kan komma att ske med men även utanför lastbilen. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös, trivs att arbeta i team och inte är rädd för smuts under naglarna.

Du kommer att utgå från Växjö/Småland. De generella arbetstiderna är under dagtid, måndag till fredag. Uppdragen förväntas påbörjas under detta året och vara tillsvidare.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Chaufför, Växjö, C, YKB, Tillsvidare

Sökord: Chaufför, Växjö, C, YKB, Tillsvidare

Liknande Jobb

StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com