C & CE-chaufför sökes för viktigt sommarvikariat i Växjö!

C & CE-chaufför sökes för viktigt sommarvikariat i Växjö!

Söker du sommarjobb? Har du C-kort samt YKB och vill arbeta på en arbetsplats som gör skillnad? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Inför sommaren 2023 så letar vi åt kunds räkning deras nya och pigga sommarvikarierande chaufförer. Arbetet kommer bestå av insamling och transport av miljörelaterat innehåll.

Arbetet kommer innebära självständigt och varierande arbete, där du kommer ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor.
Företaget värdesätter sin personal högt och prioriterar därför din trivsel med kollegor och arbetet. Därför erbjuds samtliga nya kollegor också ett introduktionsprogram för att säkerställa så att du har rätt förutsättningar. Som medarbetare hos kund får du möjlighet att inspireras och känna en stolthet över att arbeta med viktiga frågor. Trygghet, engagemang och nytänkande är deras ledord.

Detta söker vi:

Vi ser att du har C behörighet och giltigt YKB. CE och ADR är självfallet meriterande. Som medarbetare hos kund är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Detta arbete passar dig som gillar att snacka med kunder och branschkollegor - då en stor del av arbetet kan komma att ske med men även utanför lastbilen. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös, trivs att arbeta i team och inte är rädd för smuts under naglarna. Om du dessutom har ett intresse för miljö och teknik får du en stjärna på kanten!

Vi söker dig som vill få in foten i miljöbranschen. Du kommer primärt att hjälpa till under sommarperioden. Kunden är alltid mån om att bevara god kompetens. Efter väl utfört arbete finns chans till förlängning. Du kommer att utgå från anläggningen i Växjö/Småland. De generella arbetstiderna är under dagtid, måndag till fredag. Uppdragen startar i maj med gedigen introduktion och förväntas pågå till slutet av augusti. Under visstidsanställningen kommer du att bli anställd av StudentConsulting.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Lastbil, C-chaufför, CE-chaufför, Småland, Växjö

Sökord: Lastbil, C-chaufför, CE-chaufför, Småland, Växjö
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se