Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Avfallshanterare/miljöarbetare sökes för uppdrag

Ansök nu
Klimatet och miljön är ett ständigt aktuellt, ämne. Vill du arbeta på en arbetsplats som faktiskt gör skillnad i det dagliga arbetet? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad C eller CE-chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar, som tar hand om och omvandlar avfall till resurser? Kanske är du öppen för olika typer av miljöarbeten, eller har du siktet inställt mot en specifik tjänst? PreZero erbjuder olika tjänster. Bland annat insamling av: kommunalavfall med sido-/baklastare, vilket vi söker en engagerad kollega till nu!

Personalen är en av PreZero´s viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, därför är det viktigt att du trivs och mår bra på jobbet. Som medarbetare på PreZero får du möjlighet att inspireras och känna en stolthet över att arbeta med viktiga frågor. Trygghet, engagemang och nytänkande är deras ledord.

Vi söker dig som vill få in foten i miljöbranschen och hos PreZero. Du kommer primärt att hjälpa till under sommarperioden men PreZero är alltid mån om att bevara god kompetens. Efter väl utfört arbete finns chans till förlängning. Du kommer att utgå från anläggningen i Växjö. De generella arbetstiderna är under dagtid, måndag till fredag. Uppdragen startar i maj med gedigen introduktion och förväntas pågå till slutet av augusti. Under visstidsanställningen kommer du att bli anställd av StudentConsulting.

Detta söker vi:

Vi ser att du har C behörighet och giltigt YKB. CE och ADR är självfallet meriterande. Som miljöarbetare på PreZero, är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Detta arbete passar dig som gillar att snacka med kunder och branschkollegor - då en stor del av arbetet kan komma att ske med men även utanför lastbilen. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös, trivs att arbeta i team och inte är rädd för skit under naglarna. Om du dessutom har ett intresse för miljö och teknik får du en stjärna i kanten!

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Yrkeschaufför, Miljöarbetare, C-chaufför, Lastbilschaufför, Avfallshantering

Sökord: Yrkeschaufför, Miljöarbetare, C-chaufför, Lastbilschaufför, Avfallshantering
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare