Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Arbeta och utvecklas inom kundservice i Växjö!

Ansök nu
Är du resultatinriktad, serviceorienterad och vill göra fler kunder nöjda? Då har vi den perfekta tjänsten för dig - välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare inför kommande uppdrag för kunds räkning. Du kommer att sitta i en administrativ och kundnära roll där du är behjälplig både privat- och företagskunder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll inom exempelvis administration eller kundtjänst. Du kommunicerar mycket väl i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Växjö, Kundtjänst, Heltid, Kundservice, Tillsvidare

Sökord: Växjö, Kundtjänst, Heltid, Kundservice, Tillsvidare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare