Hoppa till innehåll
Stål & Verktyg logotyp

Vi söker en SÄLJARE Lås & Säkerhet

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt i en projektledarroll inom Lås & Säkerhet? Vi söker nu en ny medarbetare till vårt växande team.

Säljare Lås & Säkerhet:
Som Säljare inom Lås & Säkerhet arbetar du i huvudsak med att Projektera, Offerera och Sälja låsprodukter, både mekaniska och elektriska. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter, både gammalt och nytt, som skall synka med varandra samt med hänsyn till gällande regelverk. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad då varje uppdrag är unikt. Kvalité och service är nyckelord i vårt erbjudande och vi följer löpande upp våra installationer med fokus på nöjd kund. Du ansvarar för egna projekt, hela vägen ifrån försäljning till efterkontroll och följer upp för att säkerställa att alla projekt blir framgångsrika. Arbete sker i nära samarbete med våra kunder, montörer och övriga företaget.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil
Vi söker dig som är beredd att visa engagemang, nyfikenhet och stor vilja att lära sig nya saker. Ett tekniskt intresse är en stor fördel. Du är en social och säljande person som trivs med både kunder och medarbetare runt omkring dig och har ett flexibelt förhållningssätt till högt tempo och varierande arbetsbelastning. Erfarenhet inom sälj, projektering, projektledning, installation & annat montage är meriterande. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan: Du skickar din ansökan med CV och Personligt brev till VD henrik.lofberg@sov.se senast 31 maj. Märk ansökan Säljare Lås & Säkerhet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
Henrik Löfberg
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Stål & Verktyg Anno 92 AB är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, gas, stål och lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunde, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter ca 170 MSek.

Liknande jobb