Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Transportbilssäljare

Ansök nu
Småländska Bll befinner sig i en mycket stark expansion och behöver därför stärka upp teamet med ytterligare en driven transportbilsäljare som skall arbeta med försäljning av Mercedes-Benz transportbilar.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Skicka därför din ansökan redan idag

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning av transportbilar. Det är dessutom meriterande om du har haft nära kontakter eller samarbeten med hantverkare eller påbyggare.

Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och framförallt att vara en glädjespridare i vardagen.
Du är handlingskraftig, positiv och offensiv.

Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo med många bollar i luften. Körkort klass B är ett krav, meriterande om du även har klass C.

Arbetsuppgifter

I ditt jobb kommer du att bearbeta företagskunder under hela köpprocessen, från rådgivning och inbyte till avtalsskrivning och leverans.

Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar.

I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Placering - Växjö

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda.Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare