Servicerådgivare Mercedes-Benz

Servicerådgivare Mercedes-Benz

Om tjänsten:

Tjänsten som servicerådgivare innebär arbete med service, kundbemötande, rådgivning och beräkning av prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om bokningar, planera verkstadsjobb, göra skadekalkyler samt fakturering. En del av rollen innebär också att vara arbetsledare och styra våra tekniker. Det huvudsakliga målet är att överträffa kundernas förväntningar eftersom vi arbetar med premiumprodukter.

Om dig:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom service och försäljningsinriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Meritande är om du har dokumenterad erfarenhet som servicesäljare/rådgivare inom bilbranschen. Vidare är det ett krav att du har god dator och telefonvana. Kunskap i Kobra, Cabas och kännedom om fordons uppbyggnad ses som ett stort plus.
Vi tror att du har en god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter också att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv.

Vi erbjuder:

I gengäld erbjuder vi en spännande roll i ett välrenommerat och väletablerat företag som ligger i den absoluta framkanten gällande produkter och tjänster inom mobilitet. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning på 6 månader. Lön, månadslön + bonus på resultat. Kollektivavtal finns.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.