Marknadsansvarig

Marknadsansvarig

Småländskabil söker nu en affärsorienterad marknadsansvarig med kunskap och stort intresse för digital kommunikation.

Som Marknadsansvarig är du ansvarig för den interna och externa kommunikationen. Du finns alltid tillhands och kan det mesta när det kommer till hur man når ut till potentiella kunder. Du kommer att jobba med marknadsföring och varumärkesbyggnad för vårt varumärke Småländskabil.
Du är ansvarig för operativa och strategiska frågor gällande kundsegmentering, analys av marknadsutvecklingen till mer kreativa uppgifter som framställandet av kampanjer och ledning av olika events.

Du har ansvaret och koordinationen kring olika undersökningar som görs för att analysera marknadens behov och att se till att företagets marknadsplan efterföljs samt vilka kanaler företaget ska kommunicera på.

Skriva pressrelease för företaget, ansvara, upprätta och följa upp marknadsplaner och ge rapporter till VD och styrelse. Du ska aktivt och på eget initiativ lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för företagets utveckling.

Som marknadsansvarig ansvarar du inför företagets VD och styrelse och för att företaget och dess produkter eller tjänster når marknaden och den utvalda målgruppen.

Vi vill att du är :
  • Ansvarsfull
  • Social
  • Kreativ
  • Strukturerad
  • Intresse för medier
Du har sannolikt minst 5 års erfarenhet från arbete med marknads- och kommunikationsfrågor

Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra fyra kärnvärden:
Respekt Engagemang Kompetens Välvilja


Placering - Växjö

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 90 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.