Teknisk säljare - rothoblaas

Teknisk säljare - rothoblaas

Har du teknisk bakgrund och erfarenhet av försäljning?

Vill du få möjlighet att växa och verka i en energisk, dynamisk och internationell miljö?

Rothoblaas växer och utökar teamet med en teknisk säljare!

Rothoblaas är ett välmående internationellt bolag. Vi är nyfikna på det okända och driver marknaden framåt, både nationellt och internationellt. Vill du verka i en energisk, dynamisk, internationell och okonventionell miljö? Då är Rothoblaas bolaget för dig! Hos oss finns möjlighet att experimentera och improvisera, att ha kul och bli framgångsrik. Vårt säljteam växer och vi söker nu en teknisk säljare för Södra Sverige!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Etablera och utveckla affärsrelationer med nuvarande och framtida kunder
  • Demonstrera, utbilda och förklara fördelar och funktioner med Rothoblaas lösningar
  • Agera rådgivare och teknisk support till kunder, ingenjörer och arkitekter
  • Självständigt planera och genomföra kundbesök
  • Ansvara för att ta fram och följa upp offerter
  • Delta på mässor
Vi tror att du som söker har en teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning av tekniska produkter och/eller konstruktion. Teknisk utbildning är meriterande, men inget krav. Du är en erfaren säljare som är duktig på att säkerställa en hög nivå av kundnöjdhet genom att identifiera och hitta lösningar på kunders utmaningar och problem. Som person är du öppen och kommunikativ, du trivs med att möta människor i olika branscher och positioner och är en van förhandlare.

Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar, vilket ställer krav på ditt självledarskap och din förmåga att själv planera och genomföra dina arbetsdagar.

Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och skrift, vårt koncernspråk är engelska. Resor inom Sverige ingår i tjänsten, liksom resor till huvudkontor till Italien. Du utgår från ditt hemmakontor och bor med fördel i Södra Sverige som är ditt huvudsakliga distrikt.

I den här rekryteringen samarbetar Rothoblaas med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Senaste dag för ansökan är den 12:e februari.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett team med mer än 500 medarbetare i över 50 länder. Vi utvecklar och erbjuder innovativa och hållbara lösningar för träkonstruktioner. Vi är familjeföretaget som arbetar på global nivå med ett alpint hjärta och internationell känsla. www.rothoblaas.com