Hoppa till innehåll
PreZero Recycling AB logotyp

PreZero Växjö söker semestervikarier

Inför sommaren 2023 vill vi förstärka vår verksamhet med fler raska och pigga semestervikarier. Vi behöver dig för att med kvalitet och god service företrädesvis arbeta med insamling på hushållssidan.

Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget för jaget. Vi vill varandra väl.

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

C-kort och YKB är ett krav, då du företrädesvis ska bistå med att samla in och tömma hushållskärl. God lokalkännedom på Växjö, Lessebo och Tingsryds kommuner är ett plus. Detta är ett rörligt och raskt sommarjobb som passar dig som är morgonpigg!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande och varierande arbete tillsammans med goda kollegor. Eftersom vår personal är en av våra viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet.

Vi kommer erbjuda dig ett introduktionsprogram för att säkerställa dina kunskaper inom yrket.
Tjänsterna är visstidsanställningar med tillträdesdag efter överenskommelse. Placering vid vår verksamhet i Växjö. Vi jobbar med löpande urval.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna driftledare Anders Lindholm-Nilsson 0470-70 23 91

Intresserad?
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb.se@prezero.com Märk din ansökan med "Sommarvikarie Växjö".

Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 15 april!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella
miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.


Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare