Hoppa till innehåll

Platschef hos Nordisk Hiss AB

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, modernisering samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 70 anställda i Småland, Östergötland, Västmanland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

Nu söker vi en Platschef med placering i Växjö.

I rollen kommer du att ansvara för vissa distrikt avseende kundkontakt, orderhantering samt uppföljning. Du kommer ha hand om ett härligt gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Gruppen består idag av ca 7 tekniker. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära de andra arbetsledarna och stödjer Regionchef och VD. Rollen innebär mycket kontakt både inom organisationen och med kunder och leverantörer.

Om tjänsten

Som platschef är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom den egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret för angivet serviceområde
  • Kontinuerligt följa upp status på arbetsorder, distrikt, avtal samt kunder
  • Ansvarig för tidsplanering av arbeten tillsammans med kollegor
  • Försäljning av servicearbeten samt materialbeställningar till dito
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom möten, utbildning och arbetsmiljö
  • Löpande ekonomisk uppföljning av arbetsorder och avtal
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som platschef och/eller har relevant branscherfarenhet. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.

Som person är du positiv, serviceinriktad och trivs i högt arbetstempo.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska. Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Sundell, 0708-253380, peter.sundell@nordiskhiss.se

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Nordisk Hiss AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nordisk Hiss är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.
https://motum.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb