Vi söker 1-2 Bilmekaniker / Tekniker till vår anläggning

Vi söker 1-2 Bilmekaniker / Tekniker till vår anläggning

Är du utbildad fordonstekniker, har erfarenhet som biltekniker eller annan teknisk bakgrund? Vi på Mobilmec AB söker tekniker till personbilsverkstaden! Ta chansen att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch!
Mer info
Telefon 0470-46221
Email Mejla Mobilmec AB Mekonomen bilverkstad öster
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mobilmec.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobilmec AB bilspecialisten i Växjö, startade sin verksamhet redan 1985 i Växjö, då med en rullande verkstad , där servicar och rep gjordes på plats hos kunden , men med mer avancerade bilar så flyttades verksamheten till lokaler i början av -90 talet .

2008 så helrenoverades lokalerna och vi ansluter oss till Mekonomen . Att ansluta oss till Mekonomen bilverkstad var det alternativ som passade oss bäst. Dels på grund av att Mekonomen har höga krav på sina verkstäder, både gällande hur lokaler ser ut, kompetens på mekaniker och på utrustningen som ska användas. Du som kund ska inte känna någon osäkerhet att lämna in din bil till Mobilmec AB Bilspecialisten Mekonomen bilverkstad jämfört med att lämna in din bil till en auktoriserad verkstad.

Genom Mekonomen får vi tillgång till hela Mekonomen´s sortiment, en databas där vi har alla service protokoll till alla bilar, verkstadshandböcker där vi snabbt och enkelt kan plocka fram tider på specifika reparationer och snabbt ge dig som kund ett kostnadsförslag som är bindande. Genom Mekonomen så får vi tillgång till löpande utbildning, vi har den senaste och mest sofistikerade diagnosutrustningen på marknaden.

Detta i kombination med vår kunskap och Många års erfarenhet av arbete med bilar och bilreparationer gör Mobilmec AB Bilspecialisten till en svårslagen bilverkstad