Underhållstekniker till Emballator Växjö AB

Underhållstekniker till Emballator Växjö AB


Emballator utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i metall, plast och aluminium. Deras bolag är indelade i tre affärsområden; Emballator Metal Group, Emballator Packaging Innovations och Emballator Packaging UK. De har 9 tillverkningsenheter i Sverige, Finland och Storbritannien, en omsättning på cirka 2,5 miljarder kronor och cirka 900 anställda. Emballator ingår i familjeägda Herenco-koncernen. Läs mer om Emballator på emballator.com

Maxkompetens i Växjö söker för en direktrekrytering Underhållstekniker till Emballator Växjö AB. En spännande roll där du arbetar med varierande uppgifter i en högt automatiserad anläggning. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållstekniker på Emballator kommer du att ingå i vårt stora team med tio kompetenta kollegor inom flera områden. Tillsammans i teamet om fyra ansvarar ni för all teknisk utrustning såsom formsprutor, monteringsmaskiner, packcentral och materialsystem.

I rollen som Underhållstekniker kommer du att ha ett varierande arbete där du huvudsakligen arbetar med mekanik, hydraulik, pneumatik, PLC och automation. Underhållsarbetet inkluderar allt från akut avhjälpande underhåll till förebyggande och förbättrande, allt med syfte att ständigt säkra drift och produktkvalitet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och mekanik. För att trivas i rollen ser vi att du gillar att arbeta med driftsäkerhet både genom felsökning och tekniska lösningar.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du som söker är driven, flexibel och har en god analytisk förmåga. Du är bra på att samarbeta med såväl kollegor i teamet som med andra avdelningar och externa kontakter. Samtidigt trivs du bra med att arbeta självständigt och ta ansvar över att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
Minst gymnasieutbildning och kunnande inom teknik och mekanik.
Erfarenheter av underhållsarbete eller annat reparationsarbete där felsökning ingår.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet och utbildning inom automation, elektronik, pneumatik och/eller hydraulik.
Tidigare erfarenhet från arbete med formsprutning och / eller automation.

Övrig information
Placeringsort: Växjö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare med tillämpad provanställning
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Emballator har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Emballator Växjö AB utvecklar, tillverkar och säljer formsprutade förslutningar inom segmenten livsmedel, drycker, kemiteknik, kroppsvård och läkemedel till ledande varumärken runt om i hela världen. Vi har en omsättning på cirka 195 MSEK och är idag cirka 60 anställda som tillsammans producerar i en automatiserad anläggning dygnet runt, alla dagar i veckan. Läs gärna mer om oss här.

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.