Operativ Försäljningschef till Dasa Control Systems i Växjö!

Operativ Försäljningschef till Dasa Control Systems i Växjö!


Dasa Control Systems AB startades 1989 och har idag 33 anställda. Vi är specialiserade på intelligenta styr- och informationssystem för tunga fordon, främst inom skog, entreprenad och materialhantering. Utveckling, produktion och försäljning styrs från huvudkontoret i Växjö och systemlösningar från Dasa levereras till kunder i hela världen. Vi skapar optimala lösningar för våra kunder då vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara och tar ansvar för det totala systemets funktionalitet i maskinen. Sedan 2012 ingår Dasa Control Systems i Indutrade-group.

Maxkompetens söker för en direktrekrytering en Operativ Försäljnings-och Marknadschef till Dasa Control Systems AB i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Försäljnings-och Marknadschef kommer du driva, utveckla och ansvara för organisationens försäljnings- och marknadsarbete. Vidare ingår du i Dasas ledningsgrupp där du tillsammans med övriga kollegor, utvecklar strategier och operativa mål. I rollen kommer du ha budget- och personalansvar för avdelningen Sales & Marketing. Under din arbetsdag arbetar du både operativt som strategiskt och tar ett tydligt ansvar för Dasas lönsamma tillväxt.

Som Försäljnings- och Marknadschef kommer du även:
*Ansvara för dina egna kunder med tillhörande säljbudget.
*Göra marknads- och kundanalyser, inom utvalda marknader och kundsegment.
*Utforma och förbättra rutiner och instruktioner för marknadsaktiviteter och försäljning.
*Bidra till ständiga förbättringar och utveckling av Dasa som verksamhet.

Hos Dasa Control Systems AB kommer du ingå i ett familjärt bolag där fokus ligger på fortsatt tillväxt. Du kommer arbeta i en tvärfunktionell arbetsmiljö där alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål och strategiska planer. Som medarbetare ingår du i en platt organisation där det ständigt finns möjligheter att vidareutveckla din arbetsroll. I rollen som Försäljnings- och Marknadschef kommer du ingå i Dasas Control Systems ledningsgrupp, tillsammans med VD, Ekonomichef och Utvecklingschef. Rapportering sker direkt till VD. Resor förekommer kontinuerligt i tjänsten.

Din profil
För denna tjänst söker vi dig som har mångårig erfarenhet inom teknisk försäljning i en ledande position. Du har från tidigare yrkesroller varit en del av organisationens ledningsgrupp och är van att arbeta med strategiska och långsiktiga frågor. Vi ser att du som söker vill kunna engagera och utveckla sälj- och marknadsorganisationen och dess medarbetare. Som ledare är du förtroendeingivande, trygg och kommunikativ i ditt tillvägagångssätt och förstår vikten med ett närvarande och situationsanpassat ledarskap.

Som person är du tekniskt intresserad och trygg i att diskutera tekniska lösningar med olika intressenter. Vidare är du positiv, ödmjuk och nyfiken i din personlighet. Du får energi av att ha ett socialt nätverk och brinner för att bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer. Vi ser att du som söker talar och skriver obehindrat i svenska och engelska. Skulle du ha kunskaper inom tyska, i tal och skrift, ser vi det som positivt. Har du som söker tidigare arbetat med försäljning inom skog, fordon eller andra funktionskritiska system är detta meriterande för tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Mångårig arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning.
*Erfarenhet av att sitta i en ledningsgrupp och driva strategiska frågor.
*B-körkort.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö
*Start: Vid överenskommelse
*Varaktighet: Tillsvidare
*Arbetstid: heltid måndag-fredag, dagtid

Dasa Control Systems AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Lisa Andersson på telefon 073-436 81 02.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.