Marknadsansvarig till HRM Software i Växjö

Marknadsansvarig till HRM Software i Växjö


HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/ lönesystem för stora organisationer. Systemet hanterar lön, lönenära funktioner och nya smarta mobila lösningar för chefer och medarbetare - innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/ lönestöd ska vara! Det går bra för HRM Software. I takt med att de har kapacitet för nya inspirerande uppdrag behöver de förstärka med ny och erfaren kompetens inom marknadsområdet. Maxkompetens i Växjö söker nu för en direktrekrytering dig som vill axla ansvaret som Marknadsansvarig på HRM Software.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Marknadsansvarig kommer du ha det strategiska och operativa ansvaret över organisationens marknad och kommunikationsarbete. Du kommer få identifiera, skapa och genomföra olika marknadsaktiviteter med syfte om att bidra till HRM Softwares fortsatta tillväxt.

I rollen som Marknadsansvarig kommer du även:
* Analysera och vidareutveckla organisationens sökoptimeringsarbete.
* Identifiera och skapa material i Adobes olika program.
* Driva HRM Softwares sociala kanaler och uppdatera dess innehåll.
På HRM Softwares kontor i Växjö och Stockholm är de totalt cirka 75 drivna, erfarna och passionerade medarbetare med olika bakgrunder. Som Marknadsansvarig på HRM Software kommer du ingå i marknadsavdelningen, tillsammans med säljorganisationen, som blir dina närmaste kollegor. I rollen kommer du arbeta centralt och ha många olika kontaktytor inom organisationen. Du rapporterar direkt till bolagets Marknads- och Försäljningschef.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet från en bred marknadsroll och har erfarenhet av att arbeta med marknadsrelaterade strategifrågor. Vidare har du mycket goda kunskaper inom Adobe samt erfarenhet av SEO/SEM eller Google Analytics. För att trivas hos HRM Software ser vi att du som söker trivs att arbeta både enskilt och i grupp. Du mår bra av att arbeta i en roll där du är ett bollplank för dina kollegor och förstår vikten av att upprätthålla en bra kommunikation genom hela organisationen. Som person är du nyfiken, viljestark och redo för att axla en ny roll hos HRM. Vidare är du en kollega som gärna vill hitta på saker med dina kollegor och förstår värdet i träffas och utvecklas tillsammans.

För att vara aktuell har du som söker:
*2-3 år arbetslivserfarenhet inom ett brett marknadsarbete.
*Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska.
*Erfarenhet av SEO/SEM eller Google Analytics.
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och för rätt person finns det alltid möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll hos HRM Software.

Övrig information
*Placeringsort: Växjö
*Start: Enligt överenskommelse
*Varaktighet: Tills vidare
*Arbetstid: måndag-fredag, dagtid
HRM Software har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Lisa Andersson på telefon 073-436 81 02.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.