Hoppa till innehåll
Maxkompetens logotyp

Konsultchef till Maxkompetens Växjö

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Bli vår nya kollega! Vi är ett glatt och engagerat team om 7 personer som tillsammans älskar att se människor och företag i Växjö med omnejd växa. Med den bredd vi erbjuder i vår tjänsteportfölj och med bakgrund mot att vi vet hur viktig ett företags personal är - förmodligen den allra viktigaste tillgången - känner vi oss trygga att kunna bistå med stöd där respektive företag behöver det mest.

I takt med att företagen runtomkring oss växer gör vi det också, och vi ser verkligen fram emot att välkomna en ny kollega till vårt gäng. Står du i början av din karriär och är redo för nästa utmaning, då är det kanske dig vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Oavsett om det handlar om avlastning i våra kundföretags egna rekryteringsprocesser, möjligheten att lätta bördan i produktionstoppar med bemanningspooler, vidareutveckling av interna HR-processer eller kompetensinventering och successionsplanering för att säkra upp inför framtiden så ser vi på Maxkompetens fram emot att verka som en HR-partner. Gemensamt på kontoret har vi över 60 års erfarenhet av HR, samtidigt som vi alla tar med oss kompetenser och kunskaper från tidigare jobb i andra branscher och verksamheter. Det skapar en härlig dynamik där vi älskar att både stötta och utmana varandra att ständigt bli bättre och lära oss nytt!

I din roll som Konsultchef kommer du att arbeta tätt med kontorets andra konsultchefer Elin, Lisa , Emma och Nathalie. Du kommer till en början att stötta oss i våra rekryterings- och bemanningsprocesser och vidare kommer du på ett serviceorienterat sätt hjälpa våra kunder med deras behov av hel-och deltidsbemanning.

Som konsultchef kommer du även få arbeta med:

Annonsutformning
Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
Schemaplanering i vårt affärssystem
Träffa konsulter och stötta dem i sitt arbete, både digitalt och på plats hos vår kund.
Vi söker dig som är i början av din karriär och erbjuder dig en möjlighet att växa in i en spännande, utmanande och extremt givande roll.

Nathalie berättar: "Jag har arbetat på Maxkompetens i Växjö sedan 2014 och inledde faktiskt min karriär redan under studietiden när jag under min sista termin på Personalvetarprogrammet på Linneuniversitetet fick möjlighet att genomföra min praktik just här. Jag kände snabbt att det här var en rolig arbetsplats: med arbetsuppgifter som verkligen gör skillnad och med kollegor som gör varje arbetsdag riktigt rolig går det inte en dag utan att jag är tacksam för att jag hamnat just här. Under mina nio år på företaget har jag fått möjlighet att växa och anta mer och större ansvar, jag älskar mötena med alla spännande personer som det här jobbet innebär och det faktum att jag fortfarande lär mig nya saker känns så givande!"

Som vår nya kollega hoppas vi utöver intresset för människor att du kommer dela vår passion för träning! Två gånger i veckan tränar vi nämligen ihop och vi hoppas att vår nästa kollega tycker det är minst lika roligt som oss!

Utöver gemensam träning äter vi vid ett par tillfällen i veckan frukost tillsammans och vi tycker själva att vi är duktiga på att dela med oss av våra erfarenheter för att hjälpa varandra att växa. Hos oss får du som medarbetare möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi som dina kollegor hjälper dig gärna på vägen. I rollen rapporterar du direkt till Jonas, som är kontorsansvarig hos oss.

Letar du efter en arbetsplats med lång erfarenhet av HR, bemanning och rekrytering är vi rätt ställe! Maxkompetens grundades i Växjö och firar i år tjugoårsjubileum inom branschen. Förutom dina härliga kollegor på det lokala kontoret blir du del av en större gemenskap! Vi finns och verkar på totalt fem olika orter från Kristianstad i syd till Stockholm i norr. Ett par gånger per år träffas vi med kollegorna från våra systerbolag och vi har utöver de fysiska träffarna veckovisa utbyten för att dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter.

Din profil
För att lyckas i rollen som Konsultchef trivs du som söker med att vara spindeln i nätet. Du får energi av att träffa människor samt hitta bra lösningar för både våra kunder och konsulter. Vi på Maxkompetens brinner mycket för den enskilda människan och vill att vår kommande kollega skall ha samma passion att hjälpa människor hitta sitt drömjobb. På kontoret samarbetar vi mycket och vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du som person är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Att du har god datorvana och lätt för att lära dig nya system ser vi också som viktigt.

För att vara aktuell har du som söker:
Examen från personavetarprogram eller annan relevant utbildning.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Mycket goda kunskaper i Office-paketet.
B-körkort.

Har du tidigare arbetslivserfarenheter från att ha arbetat med bemanning- och rekrytering sedan tidigare ser vi det som positivt för tjänsten men inte som ett krav. Vi kommer lägga mycket vikt vid din personlighet i denna rekryteringsprocess.


Övrig information
Placeringsort: Växjö
Start: Vid överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: mån- fredag, dagtid

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Jonas, som är vår kontorsansvariga i Växjö. Han svarar gärna på dina funderingar kring tjänsten eller om oss som kontor! Du når Jonas på telefon 073-320 56 31 eller på jonas.lundegard@maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag är 2023-12-15.
Vi uppmanar dig dock att ansöka på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
http://www.maxkompetens.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga