Hoppa till innehåll
Maskin och Mekan i Växjö AB logotyp

Vi söker anläggningsarbetare till Maskin och Mekan i Växjö

I takt med att våra uppdrag ökar söker vi nu en anläggare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av vårt trygga och glada team. Du kommer arbeta med olika mark- och anläggningsarbeten i huvudsak kring Växjö med omnejd.

Din profil

Du har några års erfarenhet inom branschen, är van att arbeta själv samt i olika arbetslag. Du kan även läsa ritningar och innehar gärna kursintyg från Arbete på väg.

Kunskap gällande rörläggning och grundläggning är meriterande.

Krav på B-körkort

Vi vill gärna att du bidrar med positiv energi till teamet och ser möjligheter i stället för problem.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du inget CV, inga problem. Kontakta oss i stället och berätta om dig själv.

Hos oss väntar en trygg och stabil anställning i ett företag som värnar om långsiktiga relationer och att det skall vara roligt att gå till jobbet.

Rekrytering sker löpande – ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Nicklas Nilsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskin & Mekan i Växjö AB grundades 1995 och är idag ett väletablerat entreprenadföretag i Växjö.

Vi har bred erfarenhet av branschen och erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga och effektiva lösningar. Våra huvudsakliga arbetsområden är mark- och anläggningsarbeten, uthyrning av maskiner med förare, vintervägunderhåll, sandupptagning, sortering, förädling samt försäljningoch transport av grus-, kross och jordmaterial. Vi utför även svets-, smides och reparationsarbeten samt installationer och service av maskinstyrning och fordonselektronik. Arbetet utförs ute hos kund ifrån vår välutrustade servicebil eller i vår verkstad.

Vår styrka är att vi skräddarsyr lösningar, har en modern, välskött, flexibel och miljövänlig maskinpark, samt har ett 60-tal engagerade och erfarna medarbetare som gör väl utförda arbeten.

Liknande jobb