Hoppa till innehåll
Kamux AB logotyp

Hjulspecialist till Kamux – Växjö

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu en noggrann hjulspecialist som har ett brinnande intresse för fordon med erfarenhet från administration och logistik!


Att jobba som hjulspecialist

Som hjulspecialist hos Kamux ansvarar du för en noggrann inventering av hjul och tillbehör samt ha ansvaret för att driva och öka försäljningen och vara delaktig i bedömning och prissättning av begagnade hjul. Du kommer att säkerställa att varje butik matchar höga kvalitetsstandarder inom däck- och hjulhantering samt att lagerhanteringen för våra däck är optimerad för effektivitet.

I rollen ingår även bland annat att:

  • Ansvara över att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden i våra butiker. Du är nyckelpersonen för att säkerställa att våra däck presenteras på ett attraktivt sätt i våra butiksmiljöer.
  • Ansvara över att säkerställa en smidig leveranskedja och för att hålla högsta möjliga standard när det gäller transport, förvaring och hantering av däck.
  • Ansvara för att koordinera och övervaka däckhotellsamarbete vilket innefattar att koordinera in- och utlämning av däck samt säkerställa korrekt förvaring och regelbunden inspektion för att garantera högsta möjliga kundnöjdhet.
  • Kvalitetssäkring av beställningar av nya däck/fälgar samt reklamationshantering


Att jobba på Kamux

Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Kamux strävar efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ uppmuntras att växa och utvecklas. Vi värdesätter mångfald och tror på att skapa en inkluderande arbetsplats och som en del av Kamux har man möjlighet att vara en nyckelspelare i ett framstående företag som är dedikerat till att leverera enastående kundupplevelser!


Är du den vi söker?


Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och gedigen erfarenhet inom fordon, logistik och hjul. Din detaljkunskap kommer vara avgörande för din framgång i rollen! Har du erfarenhet från en liknande roll är detta meriterande. Då tjänsten innebär kontaktytor både internt och externt värdesätter vi din kommunikativa förmåga där du har flytande kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete med vana att planera och prioritera ditt arbete utifrån verksamhetens behov.

Du utgår från vårt kontor i Växjö men resor förekommer ut till våra butiker runtom i Sverige, därav är B-körkort ett krav för tjänsten.

Bli en del av Kamux-familjen! Ansök redan idag!

Tiden är knapp, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 25:e februari. Vi genomför urval och intervjuer löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eftermarknadschef Mikael Tornberg mikael.tornberg@kamux.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande Jobb

Kamux AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.