Hoppa till innehåll

Administratör till eftermarknad Kamux - Växjö

Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilåterförsäljare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu serviceminded och engagerade medarbetare till vårt eftermarknadsteam! Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med många kontaktytor och har erfarenhet från bilbranschen? Vill du vara en del av vår tillväxtresa? Då kan det vara dig vi letar efter!

Att arbeta som administratör hos eftermarknad

Som administratör hos oss kommer ha en central roll i organisationen där du arbetar stöttande för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Ditt ansvarsområde sträcker sig från att hantera reklamationer och garantiärenden till att söka efter delar och lösningar. Samarbetet med verkstäder och leverantörer blir en naturlig del av din vardag, där du även har ansvaret för upphandling av service- och reparationsarbeten. Förhandling och skyddande av Kamux intressen kommer vara en viktig del av dina arbetsuppgifter, samtidigt som du balanserar kostnader och finner praktiska lösningar med våra kunder.


Vi erbjuder dig


Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö inom ett snabbt växande bolag med trevliga och engagerade arbetskamrater med möjlighet till mycket ansvar och utrymme för din personliga utveckling. Du får en gedigen introduktionsutbildning samt kommer att ha ett tätt samarbete med dina kollegor och din chef som även finns som ett bra stöd till dig.

Du blir positionerad på Kamux anläggning i Växjö.

Vi söker dig!

Vi söker dig som gärna har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från bil- eller fordonsbranschen med god administrativ förmåga. Har du tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerådgivning samt har förståelse för konsumentlagar är detta meriterande.

Vidare är du lösningsorienterad och relationsskapande med god social förmåga då du har många kontaktytor i rollen.

God datorvana krävs.

Sök redan idag!

Vill du vara en del av vårt framgångsrika eftermarknadsteam? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 10:e december. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

Har du frågor kring tjänsten kontakta eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se.

Vi ser fram emot din ansökan och en gemensam resa mot nya framgångar!
Kamux AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 46 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.
http://www.kamux.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Älmhult
Fordon
Företagslogga