Hoppa till innehåll
Kamux AB logotyp

Administratör till eftermarknad Kamux - Växjö

Ansök nu
Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har idag 24 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. I takt med att vi växer behöver vi förstärka oss med en serviceminded administratör till vårt eftermarknadsteam. Har du erfarenhet av administration från branschen som trivs med många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker! Vi har redan förberett din arbetsplats ihop med eftermarknadsteamet på andra våningen i Växjöbutiken.

Att arbeta som administratör hos eftermarknad

Du kommer att vara ett stöd för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Dina arbetsuppgifter innefattar handläggning och administration av reklamationer och garantiärenden samt sökning efter delar och lösningar. Du kommer ha samarbeten med olika verkstäder och leverantörer där du även har ansvar för upphandling av service- och reparationsarbeten.

Förhandling, kompromisser och skyddande av Kamux intressen ingår även i dina arbetsuppgifter, samtidigt som du ska balansera kostnader och finna praktiska lösningar med våra kunder.Vi erbjuder dig


Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater samt mycket ansvar inom ett snabbt växande bolag. På Kamux blir du "en i gänget" och får en gedigen introduktionsutbildning. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och din chef som även finns som ett bra stöd till dig. Du blir positionerad på Kamux anläggning i Växjö.

Vi söker dig!

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från bil- eller fordonsbranschen med god administrativ förmåga. Har du tidigare erfarenhet från kundservice eller servicerådgivning samt har förståelse för konsumentlagar är detta meriterande.

Vidare är du lösningsorienterad och relationsskapande med god social förmåga då du har många kontaktytor i rollen.

God datorvana krävs.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika eftermarknadsteam? Sök redan idag!

Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 4:e juni. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

Har du frågor kring tjänsten kontakta eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 24 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare