Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Systemtekniker med kundkontakt

Ansök nu
Är du en teknisk person som gillar utmaningar, vill ha variationsrika och spännande arbetsuppgifter samt tycker om att träffa nya människor?

Arbetsuppgifter

I rollen gör du allt från att medverka som tekniskt stöd vid kundmöten, till installation och utbildning, till användarsupport. MATRIX är automatiska verktygsskåp som gör allt som det traditionella verktygsförrådet gör, plus mycket mer. Till skåpet hör programvara och artikeldatabas. Som en av våra två produktspecialister på MATRIX har du en självständig och varierande vardag.

Du kommer att:
 • Medverka som tekniskt stöd tillsammans med säljare vid kundmöten
 • Sälja in utvalda produkter och tjänster
 • Ta fram offerter
 • Lägga upp kundens databas och förbereda skåp för installation
 • Genomföra installation av nya skåp på plats hos kunden
 • Utbilda nya användare
 • Presentera produkterna hos kund, på mässor och andra typer av event
 • Ge support per telefon och e-post
 • Förbättringsarbete kring vår service till kunden liksom våra interna arbetssätt
Dina närmaste arbetskamrater är din produktspecialistkollega och Iscars säljteam i det södra distriktet. När du själv behöver tekniskt stöd vänder du dig till vår utvecklingsavdelning i Israel.

Våra kunder finns inom ett större område, från Östergötland till Blekinge vilket innebär att övernattningar förekommer. Iscar tillhandahåller bil.

Om dig

Du trivs i en roll där du självständigt får driva ditt arbete framåt med frihet under ansvar. Vidare ser vi att du känner väl igen dig i beskrivningen strukturerad, initiativtagande och ansvarskännande. Som person är du serviceinriktad och tillmötesgående vilket är en förutsättning då en stor del av tjänsten innebär kundkontakt.

Din bakgrund

Du är en tekniskt intresserad person som har gått en IT-inriktad gymnasieutbildning eller på annat sätt skaffat dig motsvarande kunskaper. Har du tidigare erfarenhet av B2B-försäljning ser vi det som meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet från verkstadsindustrin. B-körkort och kunskaper inom Windows och Excel är krav för tjänsten. Din svenska är god och eftersom du kommer ha kontakter med vårt moderbolag i Israel är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera även på engelska.

Annat viktigt att veta

Du arbetar inom södra Sverige (där Värnamo ligger mitt i distriktet), vilken ort du utgår från är flexibelt.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning.

Urval ser löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 1 oktober. Skickar därför in din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår säljchef Tom Larsson på 070-246 07 77 eller på toml@iscar.se.

Krav
 • IT-inriktad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt
 • Kunskaper inom Windows och Excel
 • Körkort för personbil
 • God svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Erfarenhet av B2B-försäljning
 • Erfarenhet från verkstadsindustrin
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden, dels med försäljning av verktyg, dels i projekt kring olika typer av produktionsförbättring tillsammans med sina kunder. Kunderna finns framför allt inom industriell tillverkning. I bolaget arbetar idag ett drygt 40-tal medarbetare, varav 12 är placerade vid huvudkontoret i Uppsala. Omsättningen 2022 var ca 270 miljoner kronor.

Fler från samma arbetsgivare