Hoppa till innehåll
HRM Software AB logotyp

Affärsansvarig Säljare

Ansök nu
Det finns ett bättre sätt. Det är vi övertygade om. På HRM brinner vi för att skapa digitala lösningar som gör HR- och lönearbetet både enklare och mer effektivt. Nu söker vi en Affärsansvarig Säljare som gillar att etablera långsiktiga relationer och som vill vara med och erbjuda vårt smarta HR- och lönesystem för en bättre arbetsvardag.

Om Rollen

Vi ser en stor potential i att fortsätta vår pågående tillväxtresa. Därför söker vi nu ytterligare en Affärsansvarig Säljare som kommer att spela en avgörande roll i att fortsätta utveckla våra kunder och affärer.

I rollen ansvarar du för att öppna nya dörrar till prospekts som är intresserade av att se över sina digitala lösningar för lön och HR. Du blir ansvarig för att kartlägga, bearbeta och etablera relationer med stora företag och organisationer inom Enterprise segmentet i hela Sverige. Säljprocessen på HRM Software är långsiktig, vilket innebär att du behöver vara uthållig och skapa starka förtroendefulla relationer.

Du kommer att ha många kontakter och affärsmöjligheter i olika stadier samtidigt. Det blir din uppgift att driva processen från första kontakten till undertecknat avtal. Under resans gång kommer du självklart att stöttas upp av dina kollegor. Första kontakten och mötena med kunder hanteras av dig, sedan kommer du att koordinera och engagera övriga specialister inom företaget under processens gång.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du är lyhörd gentemot våra kunder och har förmågan att förstå deras behov och komplexa utmaningar. Du ser det som en spännande utmaning att vara med och erbjuda skräddarsydda lösningar till några av de största varumärkena i Sverige.

Din Profil

Självfallet trivs du i en roll där det krävs mycket kontakter med många olika människor, du triggas av att öppna nya dörrar och skapa långsiktiga relationer.
I din kontakt med andra är du förtroendeingivande och affärsmässig. Du har förmågan att balansera ditt driv och vilja att skapa resultat med tålamod och lyhördhet.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet från en IT-verksamhet, mjuk- eller hårdvara. Har du någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi, teknik eller marknad är det positivt, men det viktigaste är att du har med dig intresse, passion och några års erfarenhet av att driva framgångsrika säljprocesser.
Du har en god administrativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift, engelska språket hanterar du hjälpligt.

Vi Erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Vi är ett familjärt bolag med en härlig mix av glädje, passion och kunskap.

Vi sitter i trevliga lokaler och avnjuter en energifull frukost tillsammans varje morgon. För den som vill, erbjudes gemensam träning med en PT en gång i veckan. Vi värdesätter både vår personal och de värderingar som vi gemensamt tagit fram och kontinuerligt arbetar efter:

Vi agerar för laget - Vågar det oväntade - Visar passion.

I denna rekrytering samarbetar HRM Software med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vid frågor vänligen kontakta Daniel Segerfeldt 0708 - 10 73 90 eller Mia Boozer på 036 - 291 24 50. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Om HRM Software AB

Vi satsar hårt på att utveckla marknadens bästa HR- och lönesystem för främst stora organisationer. Vår drivkraft är att göra arbetet såpass mycket enklare, både idag och imorgon, att våra kunder aldrig ska behöva byta lönesystem igen. Varje månad får över 120 000 medarbetare sin lön med hjälp av HRM. Vi är ett småländskt bolag med stor innovationslust som präglas av värme och ödmjukhet.
Mer info
Kontaktperson
Mia Boozer
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare