Hoppa till innehåll
Holmgrens Bil logotyp

Skadereparatör

Ansök nu
Nu söker Holmgrens Bil i Växjö en skadereparatör som kan förstärka teamet Är du en noggrann skadereparatör som vill jobba hos en av Sveriges största privata bilhandlare?

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov

Krav och meriter
Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Arbete med moderna riktbänkar och större skador är meriterande
B-körkort är ett krav
Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer och levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerställer att kundens önskemål blir åtgärdade.

På Holmgrens Bil i Växjö arbetar vi med BMW, MINI, Ford, Nissan, MG och Hyundai.

Omfattning: 100%, heltid
Arbetstider: 07:00-16:00
Placeringsort: Växjö
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 4 juni 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Martin Fjordestampå mejl martin.fjordestam@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare