Hoppa till innehåll
Green Deer AB logotyp

Reservdelsäljare

Reservdelssäljare Växjö

Till vår anläggning i Växjö söker vi nu en person till vår butiks- & reservdelsavdelning.

Jobbet består av att hjälpa våra kunder och vår verkstad med att söka fram reservdelar och att sälja produkter ur vårt butikssortiment som består av tillbehör inom lantbruk och grönyta.

Samt beställning och uppackning av ankommande gods.

Som person bör du vara framåt, glad och gilla att träffa nya människor. Du gillar att ha en varierad vardag och förstå vikten av god service.

Vi ser gärna att du har någon tidigare
erfarenhet inom butik eller reservdelar och gärna ett förflutet inom lantbruk.
Du har god datorvana och god kunskap av engelska i tal och skrift. Vi lägger dock allra störst vikt vid hur du är som person.

Vi har månadslön som sätts individuellt och kollektivavtal genom IF Metall.

Anställningsform är enligt överenskommelse.

Krav B-körkort

Önskvärt Truckkort

Låter detta som ett jobb för dig?

Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande tillsättning.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Magnus Juel,

Eftermarknadschef

0480-770870,

magnus.juel@greendeer.se

Vi avsäger oss kontakt från externa

rekryteringsföretag i samband runt denna rekrytering.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM GREEN DEER

Green Deer är Sveriges största John Deere återförsäljare och ägs av Green Deer Holding. Green Deer är en sammanslagning av bolagen Bil & Traktorservice, Svenssons Motor, Agro Maskiner Gotland och Värmdal & Traktorservice som nu arbetar tillsammans under namnet Green Deer.

Green Deer Holding är också majoritetsägare i Gunnars Maskiner AB. Tillsammans är vi cirka 300 anställda och erbjuder våra tjänster och betjänar våra kunder från 20-talet försäljnings- och service anläggningar över mellersta- och södra Sverige.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

I vårt primära produktsortiment som vi erbjuder på alla våra anläggningar hittar du John Deeres förstaklassiga maskiner och utrustning inom lantbruk, golf, grönytor samt Kramers hjul- och teleskoplastare av högsta kvalitet.
Vi tillhandahåller dessutom produkter och utrustning från en mängd olika andra leverantörer. Utbudet från övriga leverantörer kan skilja sig åt mellan våra orter, kontakta din närmaste anläggning så hjälper vi dig att hitta vad du söker.

Våra butiker och verkstäder erbjuder en bra eftermarknad och ser till att Du får reservdelar och service så snabbt och effektivt som möjligt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare